Tsevos Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Φαίνεται (από την πρώτη φώτο) σε πολλή καλή κατάσταση για τα χρόνια της. frunobulax δεν το λέω για σένα, γενικά μιλάω... Το 2004 της εκανα πολλα...αλλαξα ταστα ,βερνίκωσα την ταστιερα,άλλαξα γέφυρα(ειναι το μονο που γυαλίζει απο τα μέταλλα ;D ) αλλαξα ολα τα ηλεκτρικα,nut και η κιθαρα άλλαξε πολύ ομολογώ!!!...σε μάστορα βέβαια (οικονομακης) και μιά χαρά έπαιζε... Ναι...και το περίεργο είναι οτι οποίος φιλος την πιάνει και παίζει ακομα και σε live σε μαγαζια εχει να πει τα καλύτερα ...την κοιτάνε και την ξανακοιτανε! γιαυτο και μπήκα σε σκέψεις να ψάξω τι κουμάσι ειναι 8) p.s :μην μου την πειτε για το αλλο profile κραταω αυτο.
frunobulax Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Φαίνεται (από την πρώτη φώτο) σε πολλή καλή κατάσταση για τα χρόνια της. Θα "διαφωνήσω" με τογιατί και χοντροκομένη δεν ήταν (τουλάχιστον το ταυράκι που είχα) και μιά χαρά έπαιζε...μετά γίναμε μάγκες όλοι και ακούμε τα ξύλα και τους χειροποίητους μαγνήτες... frunobulax δεν το λέω για σένα, γενικά μιλάω... Ναι, πιθανόν να κάνω λάθος... είχα γράψει και σε ένα άλλο θέμα που αφορούσε japan κιθαρες των 80's πως τις σνομπάραμε τότε, γατί τόσα ξέραμε τόσα λέγαμε... Πάντως στην κακή αίσθηση που μου έχει μείνει (πέραν του νεαρού της ηλικίας που άκουγε με τα μάτια και όχι με τα αυτιά!), αυτό που μου έδινε την φτηνή αίσθηση ήταν το ταμπελάκι...! ;D
Sonic X Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Ήταν από τις πιο αγαπημένες "φτηνοκιθάρες", κυρίως οι les paul. Η χώρα προέλευσης δεν γνωρίζω ποια ήταν αλλά και τι σημασία έχει; Την εποχή που βγαίναν αυτά τα όργανα οτιδήποτε μη αμερικάνικο θεωρούνταν "δευτεράντζα". Από κατασκευή πάντως απ' ότι θυμάμαι ήταν ψιλοκαλές αν και πολύ ίσχυε και το "ότι σου κάτσει" με αυτά τα όργανα. Έβλεπες για παράδειγμα δύο ίδιες κιθάρες που όμως διέφεραν έντονα ποιοτικά. Για την ιστορία πάντως κιθάρες όπως οι Gerlley, Sanox, Maya, Hondo ξελάσπωσαν πολύ κόσμο, πιτσιρικάδες και μη, που σε άλλη περίπτωση δεν θα ασχολούνταν καν με τη μουσική. Έχω ακόμη την εικόνα στο μυαλό μου 3-4 πιτσιρικάδων να ξεσηκώνουν τη γειτονιά με κάτι ενισχυτές της συμφοράς τύπου Echolena ή Dublex (αυτούς που είχαν στα σχολεία στο γραφείο του διευθυντή) (...ναι είχα πάει αρκετές φορές). ;D
BassNG Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Ένα Gerley bass που είχα ήταν Made In Japan! Give bass a brain!
Galex Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 NAI μπραβο τσίγκινο ταμπελάκι το οποιο σε εμενα εχει αφαιρεθεί αφήνοντας ενα αποτύπωμα απο πίσω ...σαν κατι γράμματα βλέπω αλλα δεν μπορώ να τα διαβασω. εχω φαει τον κοσμο να βρω εστω και σε photo αυτο το ταμπελακι! :-\ δείτε και το ταμπελάκι και την κιθάρα... http://yfrog.com/1410042010138j http://img94.imageshack.us/img94/2939/10042010137.jpg εγώ την έχω ακόμα την Gerley αγορασμένη το 1986 μεταχειρισμένη και παίζει τέλεια ....
Phevos Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Εχω μια gerley με το ταμπελακι της πανω σχημα tele.Αντιγραφη της fender deluxe.Πολυ καλα ξυλα.Φτηνιαρικοι μαγνητες και ηλεκτρονικα μαλλον.Παρολαυτα εχει πολυ ζεστο ηχο σε rock φασεις ακομα και σε metal.Η κιθαρα ζει απο το 70 περιπου.Την αγοραασε ο πατερας μου οταν ηταν πιτσιρικας και μου την εδωσε πριν απο 5 χρονια περιπου.Οσο ναναι η κιθαρα κουβαλαει ιστορια.Αλλαγη μαγνητων και ισως γεφυρας θελει και θα ειναι κουκλι καλυτερη απο πολλες ακριβες που ειναι και φιρμες.
Satanas Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Gerley(τσίγκινο ταμπελάκι) + ΑΡΜΑΟΣ = :-X
Phevos Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Κατω απο τα κλειδια η κιθαρα εχει την επιγραφη ΑΡΜΑΟΣ οποτε λογικα απο εκει αγοραστηκε πριν κατι χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση