ThePilgrim Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Έχω 2 humbuckers και 1 single coil και αναρρωτιέμαι αν γίνεται με ένα διακοπτη DPTD (αυτός με τα 6 πόδια) να βγαίνει εκτός φάσης. Αν έχει κάποιος δοκίμασει κάτι ή αν έχει καμμια ιδέα ας τη ρίξει. ....another day.....another corpse....another reason...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Εννοείς να αντιστρέφεις τη φάση (δηλαδή την πολικότητα) του single coil? (Γίνεται)
ThePilgrim Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Nαι, για αντιστροφή φάσης εννοούσα ....another day.....another corpse....another reason...
Tsevos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Να ρωτήσω εγω ο ασχετιλας τώρα μιας και είναι ευκαιρία .....τι επιτυγχάνουμε με αυτό? 8)
aris 17561 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Να ρωτήσω εγω ο ασχετιλας τώρα μιας και είναι ευκαιρία .....τι επιτυγχάνουμε με αυτό? 8) ουτε εγω το ξερω σιγουρα αλλα λογικα πετυγχανεται ενας επι πλεον ηχος... http://www.youtube.com/user/aris17561
ThePilgrim Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Όταν ένας μαγνήτης είναι διαφορετικής φάσης με κάποιον άλλο, τότε ακυρώνονται μερικές συχνότητες και ενισχύωνται άλλες, δημιουργώντας ένα νέο ήχο, που ίσως ακούγεται σαν πολύ πολύ ελαφρύ wah. Δηλαδή ο ένας μαγνήτης προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο όταν γίνεται αυτό και γίνεται μία μάχη συχνοτήτων :) ....another day.....another corpse....another reason...
Tsevos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Όταν ένας μαγνήτης είναι διαφορετικής φάσης με κάποιον άλλο, τότε ακυρώνονται μερικές συχνότητες και ενισχύωνται άλλες, δημιουργώντας ένα νέο ήχο, που ίσως ακούγεται σαν πολύ πολύ ελαφρύ wah. Δηλαδή ο ένας μαγνήτης προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο όταν γίνεται αυτό και γίνεται μία μάχη συχνοτήτων :) Να σε καλά φίλε ThePilgrim, το μάθαμε στη θεωρία...ε..μένει να το ακούσω και στην πράξη κάπου κάπως κάποτε ;D
ThePilgrim Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 ;) http://www.youtube.com/watch?v=VRbrO_VyEqs ....another day.....another corpse....another reason...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 ...no problem, anytime :) ....another day.....another corpse....another reason...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση