insdel Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Εκανα format....παίζει κάποιο ρόλο που δεν ακουγεται η κιθάρα απο τα ηχεία του pc για ηχογράφηση με το audacity η έχει σχέση με το δεύτερο? (Ενημερωτικά έχω συνδέση direct την πεταλιέρα με jack με την κεντρική μονάδα)
psixanwmalos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 περάστηκαν όλοι οι drivers? πέρασες και τους αρχικούς drivers (πχ Realtek) και όχι μόνο της κάρτας ήχου σου? η συνδεσμολογία είναι σωστή? δώσε παραπάνω info για να πάρεις παραπάνω info :) ;) Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?
ex-infectme247 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Το πρόβλημα συμβαίνει μόνο με την κιθάρα; Δοκίμασες να ηχογραφήσεις κάποια άλλη πηγή ήχου? (πχ. ένα φορητό cd player) Δες στο πάνελ της κάρτας ήχου μήπως έχεις το κανάλι εισόδου στο mute, ή τέρμα χαμηλωμένο.
insdel Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 περασμένοι είναι οι drivers, και η συνδεσμολογία σωστή είναι , ,,μου κάνει εντύπωση πως είναι δυνατον να μην ακουγεται η κιθάρα/
insdel Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 και το μικρόφωνο που βάζω δεν ακούγεται
aris 17561 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 μηπως εχει πατηθει το mute στις ρυθμησεις του μικροφωνου... μην ανυσηχεις φιλε μου κατι σχτικο με ρυθμισεις ειναι . λιγο απο εδω λιγο απο εκει θα βρεθει που θα παει... ολοι θα πουμε απο καποια ιδεα καποιος θα πεσει μεσα... http://www.youtube.com/user/aris17561
psixanwmalos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 και το μικρόφωνο που βάζω δεν ακούγεται μήπως ο προενισχυτής της κάρτας ήχου τα έπαιξε?? δοκίμασες μόνο την είσοδο για τα μικρόφωνα ή και το line in για τις κιθάρες? Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?
insdel Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Εκανα την δοκιμή σε έναν laptop και η ηχογράφηση έγινε κανονικά με το audacity - στο pc παραταυτα δεν ακούγεται καν ο ήχος της κιθάρας απο τα ηχεία
aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Εκανα την δοκιμή σε έναν laptop και η ηχογράφηση έγινε κανονικά με το audacity - στο pc παραταυτα δεν ακούγεται καν ο ήχος της κιθάρας απο τα ηχεία εννοεις την στιγμη που παιζεις δεν ακουγεται αλλα κατα τα αλλα η ηχογραφηση γινεται κανονικα ? http://www.youtube.com/user/aris17561
insdel Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Στο laptop και ακουγεται και ηχογραφειται sto pc δεν κανει τιποτα απο τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση