Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Παρε τον koch στα 20 watt βαλτου και ενα master volume και παιξε τα παντα (απο κρυσταλα μεχρι καφριλες ειτε με pedal ειτε με τα drive του ενισχυτη) παντου ( απο το υπνοδωματιο σου μεχρι τα live) . Στα χρηματα αυτα ειναι ο καλυτερος , ο πιο βολικος και ο πιο ευελικτος ενισχυτης που εχω παιξει...

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Στο drive καναλι . Στο καθαρο οχι. Αν παιρνεις τις παραμορφωσεις απο τα pedals δεν βοηθα σε τιποτα αυτο που λες. Δεν μπορεις να παιξεις σε χαμηλες εντασεις χωρις αυτη την πατεντα . Καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις , ελπιζω να εγινα και εγω κατανοητος...

Δημοσιευμένο
Δεν μπορεις να παιξεις σε χαμηλες εντασεις χωρις αυτη την πατεντα .

δεν ξερω τι ακρβως εννοεις χαμηλα,αλλα βεβαια δεν εχω τους δικους σου γειτονες,παντως ο δικος μου στο καθαρο καναλι στο 1 μια χαρα χαμηλα παιζει. :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Ωραιος ενισχυτής!! ποσο ζυγιζει και τι ηχοχρωμα βγαζει? πχ vox fender marshall brit american τι???

Δυσκολη ερωτηση, καθοτι εχει θα ελεγα δικο του χαρακτηριστικο ηχο ο οποιος ειναι μαλιστα πολυ ευελικτος.

Αν επρεπε να επιλεξω θα ελεγα οτι τα καθαρα του voxιζουν λιγακι...

Δημοσιευμένο

δεν ξερω τι ακρβως εννοεις χαμηλα,αλλα βεβαια δεν εχω τους δικους σου γειτονες,παντως ο δικος μου στο καθαρο καναλι στο 1 μια χαρα χαμηλα παιζει. :)

Τα καλύτερα καθαρά και απολαυστικός και σε τόσο χαμηλές εντάσεις... και επειδή τον τελευταίο καιρό τον χρησιμοποιώ συχνά με άλλες καμπινες, που να δεις τι γίνεται αν του βάλεις καμια 4χ12.....!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...