Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ότι και να λένε για την bugera μην μασάτε

Τυγχάνω να είμαι ένας πανευτυχής ιδιοκτήτης του 6260 και είμαι πεπεισμένος πως η εταιρεία απλά κατασκευάζει Κορυφαίους Ενισχυτές. (και το "κ" και το "ε" κεφαλαία)

Να σημειώσω ότι δεν δουλεύω για την bugera ή κάποιον παρεμφερή συνεργαζόμενο φορέα.

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

η δικιά μου αίσθηση είναι πως με την Bugera χαλαρώνει το σφιχταγκάλιασμα που εχουν οι "μεγάλοι και καθιερωμένοι" στους καλούς λαμπάτους, πρός όφελος του καταναλωτή  8)

Δημοσιευμένο

Άλλωστε η παρθενογένεση στους ενισχυτές απλά δεν υφίσταται... Το 90% έχει δημιουργηθεί κλέβοντας άλλους...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

φαντασου...να θες ν ακουσεις ενα μηχανημα,να τα σταξεις ρε ο χριστιανος και να πρεπει να παιρνεις τηλεφωνα,κι αν τον εχουν,και σε τι τιμη,και και και...

Το λεω γιατι γεννηθηκε η περιεργεια να δοκιμασω κατι απ την bugera εστω και εγκυκλοπαιδικα...

Δημοσιευμένο

φαντασου...να θες ν ακουσεις ενα μηχανημα,να τα σταξεις ρε ο χριστιανος και να πρεπει να παιρνεις τηλεφωνα,κι αν τον εχουν,και σε τι τιμη,και και και...

Το λεω γιατι γεννηθηκε η περιεργεια να δοκιμασω κατι απ την bugera εστω και εγκυκλοπαιδικα...

ντελιβεράδικο ενισχυτών από όσο ξέρω δεν υπάρχει... ακόμη...  ::)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...