elavd Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Feedback ίσως? Δεν είναι απίθανο. Aκούστε πχ το ατελείωτο sustain στο Supernatural από τον Peter Green: Στην περίπτωση του Love Hurts όμως, κάτι μου λέει ότι παίζει κάτι άλλο... www.facebook.com/YourPaintedSmile
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Πιστεύω και γω περι sustain με επιπλεον καποιο delay/reverb μεγαλο και επιπλεόν χτυπημα πενας με την κλασσική τεχνική βιολιου... οποτε με sustain -kai reverb/delay μπολικο χτυπάς μια νότα κλεινεις volume αυτη παραμενει λογο delay/reverb και απαλα και με κλειστό volume χτυπάς την επομενη ανοιγεις volume κοκ. Δεν ξέρω αν το εξέφρασα καλά οπώς το έχω στο μυαλό μου αλλα ελπίζω να καταλαβατε περιπου
blue Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 δεν ξερω πως το κανει, αλλα δεν αποκλειεται να χρησιμοποιει ενα μεταλλικό slide (ή κέρμα) που το "τρίβει" στις αντιστοιχες νότες. Φυσικα μαζί με delay και reverb. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
manos_evh Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 feedback θα ελεγα, με δυναμωμενο ενισχυτη και τον μαγνητη κοντα στο ηχειο.... για ακομη καλυτερα αποτελεσματα, ο steve vai συνηθιζε να ακουμπαει το headstock της κιθαρας στην καμπινα... εκει να δειτε ατελειωτο sustain...δοκιμαστε το...
skantzos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 ακούω μια πενιά όταν μπαίνει στο σόλο, οπότε δεν είναι e-bow ;). Νομίζω παίζει slide με αρκετό γκάζι και μπολικό vibrato που ωφελεί στο sustain "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
ThePilgrim Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Στο live δεν μπορεί να το αναπαράγει, οπότε μάλλον δεν είναι πετάλι http://www.youtube.com/watch?v=RkM1KjNqLJI Νταξει, ίσως βαριόταν να τα χρησιμοποιήσει.... ....another day.....another corpse....another reason...
al6sjackson! Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 παιδια ειναι καθαρο sustain και τιποτα αλλο!δεν υπαρχει πεταλι ουτε feedback και σιγουρα οχι e bow οποτε μονο γκαζια και sustain!ακουγεται και απο τον ηχο...που αρμονιζει στο τελος!
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 παιδια ειναι καθαρο sustain και τιποτα αλλο!δεν υπαρχει πεταλι ουτε feedback και σιγουρα οχι e bow οποτε μονο γκαζια και sustain!ακουγεται και απο τον ηχο...που αρμονιζει στο τελος! τα "γκαζια" που τα ακους ακριβως ? γιατι με το feedback δεν ακους μετα τον ηχο ...που αρμονιζει ? Recording is God's way of tellin you that you suck
longshadow Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Ηλία, εγω θα έλεγα να ρωτήσεις τον ίδιο πως το έπαιξε... :) ;) http://www.mannycharlton.com/viewforum.php?f=28
nickel Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Θα ψήφιζα slide / άλλο-αντικείμενο, όπως λέει και ο blue. Περιέργως, το Ebow υπήρχε όταν βγήκε το τραγούδι! (1975) Δεν ξέρω αν ήταν εμπορικά διαθέσιμο... Απο το site του Ebow: 1969 working model 1974 hand-held version 1976 introduced at NAMM in Chicago
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση