RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Το ξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτούς τους σκατάδες... Πολύ υστερικοί για ζωόφιλοι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Το ξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτούς τους σκατάδες... Πολύ υστερικοί για ζωόφιλοι... Κάποτε που ήμουν νέος και επικίνδυνος ;D, σε ένα ξένο forum, έγραψα σε έναν υστερικό χορτοφάγο με εμφανή προβλήματα με τα οιστρογόνα του: "Mankind hasn't evolved by being vegetarian. We evolved by calling Vegetarians by their true name: Food". Πρέπει να το πήρε προσωπικά, γιατί ξεκίνησε κάτι αλλοπρόσαλλα περί φασισμού... βάζω στοίχημα ότι θα χτύπαγε και το τακούνι του κάτω όσο τα έγραφε. Ω ναι, ήταν φανατικό μέλος της PETA... Από την άλλη, οι διαφημίσεις τους με τα ξέκωλα πουλάνε.... Κατά τη γνώμη μου οι άνθρωποι είναι πιο επικίνδυνοι (συλλογικά) και από τον Γεώργιο Θάμνο τον Νεώτερο. Μια αφισούλα εναντίον όσων υποστηρίζουν το BSL. Προσωπικά πρόκειται να την τυπώσω σε T-Shirt, όποιος ενδιαφέρεται να μου πει. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
greg+9 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Πρώτος εγω. Πολύ καλή η ιδεα σου. Αν θέλεις στείλε μου λεπτομέρειες με p.m. Thank's
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Πρώτος εγω. Πολύ καλή η ιδεα σου. Αν θέλεις στείλε μου λεπτομέρειες με p.m. Thank's παραμοίως ;) Βass is a state of mind...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Παίδες μόλις γύρισα από ένα μακρύ και κουραστικό ταξίδι (και μπήκα στο noiz... είμαι αθεράπευτος... :P) Θα κοιτάξω μήπως μπορώ να πάρω καλή τιμή από προμηθευτή μας, διαφορετικά θα το κανονίσουμε με κάποιο από τα γνωστά και καλά μαγαζιά της Αθήνας που τυπώνουν σε μπλουζάκια ό,τι τους πας. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 (άμα πήγαινες με τα 200 φυσικά και θα ήταν κουραστικό το ταξίδι... ;) - σόρρυ για το οφτόπικ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Μια πολύ ωραία καμπάνια που ξεκινάει το pitbull rescue http://www.pitbull-rescue.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=1 Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
The Genius Loci Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Επαναφέρω αυτό το ξεχασμένο θέμα για μια ωραία παρουσίαση είδησης από το pitbull-rescue: http://www.pitbull-rescue.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=47 Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
greg+9 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Very nice..... :) μετά απο όλα αυτά τα στραβά και τα απίστευτα που είδα, άκουσα και έζησα για άλλη μια φορά στην περίοδο των διακοπών με τον σκύλο μου αυτό πραγματικά μου έφτιαξε την διάθεση... Ελπίζω να είναι καλά η σκυλίτσα σου TGL!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Ελπίζω να είναι καλά η σκυλίτσα σου TGL! Σας χαιρετάει και περιμένει υπομονετικά την βραδυνή βόλτα. ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση