bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Το carbon fibre είναι... fibre! Δεν τίθεται καμία σύγκριση ακαμψίας και βάρους, ο γραφίτης είναι... μολύβι
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Εχω την εντυπωση οτι τα μπρατσα του Moses ειναι φτιαγμενα απλα απο το υλικο του γραφιτη, οχι με carbon fiber. Και έχεις δίκιο. Carbon fiber σκέτα μπράτσα (νομίζω) δεν υπάρχουν. Αποτελούν μέρος της όλης (necktrough) κιθάρας Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
odis13 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Και έχεις δίκιο. Carbon fiber σκέτα μπράτσα (νομίζω) δεν υπάρχουν. Αποτελούν μέρος της όλης (necktrough) κιθάρας Λογικο ακουγεται, γιατι bolt-on carbon fiber neck = ατελειωτες ωρες διασκεδασης για ολη την οικογενεια οταν πας να το τρυπησεις.
Nikoubis Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Η Status πουλαει και bolt-on οργανα και σκετα τετοια μπρατσα νομιζω...
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Η Status πουλαει και σκετα τετοια μπρατσα νομιζω... Kανένα link? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 http://www.status-graphite.com/status/frames/index_home.html Αλλά είναι πολλά τα λεφτά, Αρη. 365 λίρες το μπράτσο ! :o Αλλά μεταξύ μας, η ποιότητά τους (σε όσα έχω δει) είναι καλύτερη των Status. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Nikoubis Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 http://www.status-graphite.com/status/frames/index_home.html Στο on-line shop αριστερα εχει κατηγορια graphite necks. EDIT: NINJA'D! ΑΠΩΧΟΡΟ!
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Στο on-line shop αριστερα εχει κατηγορια graphite necks. Έλα και μας έκανες να χαρούμε τζάμπα...αυτά είναι για μπασίστες!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Απ' οτι βλέπω όμως έχουν truss rods, κάτι δε πάει καλά. Επίσης λένε οτι τα τρυπάς μόνος σου, μήπως πουλάνε παραμύθι?
Nikoubis Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Αλλά μεταξύ μας, η ποιότητά τους (σε όσα έχω δει) είναι καλύτερη των Status. Μεγαλε ninja διδασκαλε, προφανως εννοεις των Moses, κατι με το οποιο συμφωνω. ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση