RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 http://www.normandyguitars.com/index.htm When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Εσείς να τα βλέπετε, που έχετε κόλλημα με τα ξύλα...ο κόσμος προχωράει. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Αν ο κόσμος προχωράει φτιάχνοντας... τελεκάστερ... την κάτσαμε... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Αν ο κόσμος προχωράει φτιάχνοντας... τελεκάστερ... την κάτσαμε... Μάλλον δεν μπηκες στο link που μας έδωσες... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nikoubis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Aκούγεται ψιλοχάλια πάντως... Παραειναι bright. Προφανως φταιει η maple ταστιερα. ;D
nickel Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Αν ο κόσμος προχωράει φτιάχνοντας... τελεκάστερ... την κάτσαμε... Ε καλά, αν δεν σ'αρέσουν οι τελε.... :P
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Μάλλον δεν μπηκες στο link που μας έδωσες... Στο βίντεο ρεεεϊιι.... Το τελευταίο τους μοντέλο... (Γιατί, θες να πεις ότι ο κόσμος προχωράει φτιάχνοντας archtop και Vs;) Πάντως αν πλήρωσαν για αυτό το βίντεο είναι μεγάλα κορόϊδα. Η κιθάρα δεν ακούγεται (και κυριολεκτικά και μεταφορικά...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Ε καλά, αν δεν σ'αρέσουν οι τελε.... :P Βασικά δεν μ'αρέσει το υλικό. Θα μου μυρίζει συνέχεια ψητό κατσαρόλας... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Άλλο το ξέρω να φτιαχνω βίντεο και άλλο το ξέρω να φτιαχνω κιθάρες... Τα παιδιά είναι καινούργιοι, θα μάθουν! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση