Tsevos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 κάντο πάντως, εμένα μου αρέσουν οι custoμιές ;D Εμενα να δεις ;D
Tsevos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Φίλε Tsevos, πιστεύω ότι οι Emg, θα σουν κάνουν διαφορά, εάν παίζεις live, εάν έχεις καλό ενισχυτή κλπ...εάν είσαι bedroom player νομίζω ότι δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές και πίστεψέ με αν ήμουν Ικανοποιημένος με το υπάρχον set δεν θα αλλαζα απολυτος τιποτα...αλλα τωρα που θα...θα βουτήξω στα βαθια!
Sonic X Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Όταν αγόρασα τη δική μου C.V. Tele είχα στο μυαλό μου κάτι ανάλογο με αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά στο τέλος την άφησα όπως ήταν μιας και μου άρεσε αρκετά. Στην περίπτωση πάντως των EMG θα διάλεγα το σετ με τους δύο μαγνήτες. Αν τελικά προχωρήσεις θα είχε ενδιαφέρον να ανεβάσεις κάποια δείγματα για να ακούσουμε κι εμείς. :)
Tsevos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Όταν αγόρασα τη δική μου C.V. Tele είχα στο μυαλό μου κάτι ανάλογο με αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά στο τέλος την άφησα όπως ήταν μιας και μου άρεσε αρκετά. Στην περίπτωση πάντως των EMG θα διάλεγα το σετ με τους δύο μαγνήτες. Αν τελικά προχωρήσεις θα είχε ενδιαφέρον να ανεβάσεις κάποια δείγματα για να ακούσουμε κι εμείς. :) Φιλε Sonic X αν διέκρινα καλά απο το video με την fritz bros tele ο neck μαγνητης ειναι στενος δηλ tele style (αν βλεπω καλα ::) ) αρα πρεπει να εχει το Τ-Set για neck / brige και να εχει βαλει εναν EmG SA για midle...αν ειναι ετσι θα βαλω το Τ-set για να μην μπλέξω με πολλα σκαψιματα στο σωμα! και αναλογα το αποτελεσμα βλεποντας και κανοντας ;)
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 ...ειναι καλο που υπαρχουν ανθρωποι που πειραματιζονται με τα οργανα τους... ;D ;D
Tsevos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 ...ειναι καλο που υπαρχουν ανθρωποι που πειραματιζονται με τα οργανα τους... ;D ;D Μονο με τα μουσικα ;D ;D ;D
Tsevos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Απόσο καταλαβα δεν εχει δοκιμαση κανεις το πακετακι EMG T-SET η το SA(strat) σε tele! Το ξαναφερνω στην κορυφή σε περιπτωση που δεν το ειδαν μερικοι :) ...ουτε καν σχολια για τους emg δεν ακουσα ::) ..δεν εχω παραπονο συμμετοχής στο παρον Topic βεβαια,αν ελεγα αυτο θα ημουν και άπληστος! ;D Ενα video telecaster emg t-set
skantzos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 εγω παντος μιαγκαζωμενη τελε ακουω ;D +1000 αν ξεπεράσετε τη φασεολογία που είναι γκαρυ και μείνετε στον ήχο είναι τελε. καμια σχεση με γκιμπσον, έχει μεταλο στα πριμα :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Βασικα για πιο οικονομικη λυση,θα ηθελα να χασω αυτο το country στοιχείο απο τον neck μαγνητη,και αν αυτο το set με παραπέμπει σε πιο hard blues ήχους θα το επιλεξω! καταρχην ο μπροστινος μαγνητης της τελε ΔΕΝ ειναι country (δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ country κιθαριστας που να τον χρησιμοποιει..ολοι με τον πισω παιζουν,αντε στη μεση) αν φυγω λιγο απο τον ηχο της tele και πλησιασω λιγο τον ηχο μιας start...ειμαι κατα ευχαριστημένος! μπορεις να κανεις την αρχαιοτερη των μετατροπων (βαλε δηλ. εναν στρατ μαγνητη μπροστα) παντως και οι EMG μια χαρα country ηχο εχουν (βεβαια και ο Keith μονο με τον κατω παιζει) http://www.youtube.com/watch?v=ioD7gp41GYU www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Tsevos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 μπορεις να κανεις την αρχαιοτερη των μετατροπων (βαλε δηλ. εναν στρατ μαγνητη μπροστα) Καλημερα! Σε ευχαριστω Superfunk για την απαντηση σου!Και ναι...αυτο ειναι το δίλημμα μου αν θα βαλω το t-set η το sa set που ειναι για strat! Πες μου σε παρακαλω εντυπώσεις απο telecaster με 3 start μαγνητες(αν ηταν και emg ακομα καλύτερα) ;D θα πλησιάσω εναν ηχο strat? Δεν θα ειναι ουτε το ενα ουτε το αλλο? ps: δεδομένου του σκαλώματος που εχω με το σχεδιο της stratocaster δεν θα κωλώσω να κανω χιλιες δυο μετατροπές! θελω να μαθω στα δικα σου αυτια πως χτυπάει καθότι guitarteck εδω μεσα...ε πως να το κανουμε θα εχεις βρεθεί μπροστα σε πολλες μετατροπές και ποικίλα ακούσματα :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση