Tsevos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 εγω παντος μιαγκαζωμενη τελε ακουω ;D Ναι ...αλλα λιγο πιο αλήτισσα,πρεπει να τα εχει φαει τα χρονακια της στη στενη ;D ;D ;D
marathon Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Ναι ...αλλα λιγο πιο αλήτισσα,πρεπει να τα εχει φαει τα χρονακια της στη στενη ;D ;D ;D Τα δάκτυλά του είναι αλήτικα...όχι η κιθάρα...δες τον και με τις Gibson, τα ίδια παίζει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Tsevos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Τα δάκτυλά του είναι αλήτικα...όχι η κιθάρα...δες τον και με τις Gibson, τα ίδια παίζει... Απο αποψη ηχου το λεω ;)...αμα τον εβλεπα με μαντολινο στο συγκεκριμένο κομματι δεν νομιζω να ηθελα να παρω μαντολινο μετα :D
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Βρήκες άνθρωπο να κρίνεις κιθάρα. Του GM και αφρικανικό μονόχορδο να του δώσεις θα βρει τρόπο να το κάνει να λαλήσει... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Tsevos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Βρήκες άνθρωπο να κρίνεις κιθάρα. Του GM και αφρικανικό μονόχορδο να του δώσεις θα βρει τρόπο να το κάνει να λαλήσει... Απολογούμαι αν άφησα να εννοηθεί το αντίθετό! :o
Sonic X Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Noμίζω ότι στην Αθήνα έπαιξε με μία "κανονική" Tele...δεν υπάρχει κάποιος να θυμάται? Και προφανώς καμμία σχέση με tele sound...δεν ήταν οι μαγνήτες (μόνο) που έκαναν τη διαφορά. Κανονικότατη Tele ήταν και για του λόγου το αληθές παραθέτω και μια φωτό. Από ότι θυμάμαι και ο ήχος της Tele θύμιζε, αλλά τι να λέμε, ο άνθρωπος είχε και 2-3 Marshall Plexi πίσω του & κατά τη γνώμη μου εκεί (+ χέρια) είναι όλες οι απαντήσεις.
Tsevos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Κανονικότατη Tele ήταν και για του λόγου το αληθές παραθέτω και μια φωτό. Από ότι θυμάμαι και ο ήχος της Tele θύμιζε, αλλά τι να λέμε, ο άνθρωπος είχε και 2-3 Marshall Plexi πίσω του & κατά τη γνώμη μου εκεί (+ χέρια) είναι όλες οι απαντήσεις. φιλε μου Sonic X για αλλη tele λεω ;) να...εδω: Δεν μιλαω για το Live της Αθηνας (που βεβαια πηγα) αλλα για αυτο το live ;) ...πως ακουτε το πακετακι EMG στη τελε? :) http://www.youtube.com/watch?v=pIp7u6-kgyc
Sonic X Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 φιλε μου Sonic X για αλλη tele λεω ;) να...εδω: Κατάλαβα (και όλοι οι υπόλοιποι) νομίζω για ποιά κιθάρα μιλάς! Η απάντηση ήταν στην ερώτηση του Marathon.
Tsevos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Κατάλαβα (και όλοι οι υπόλοιποι) νομίζωγια ποιά κιθάρα μιλάς! Η απάντηση ήταν στην ερώτηση του Marathon. Να με συγχωρείς τοτε :) Να παρε και μια photo απο εμενα...και αν κρινω ορθος..διπλα διπλα ημασταν :P
marathon Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Φίλε Tsevos, πιστεύω ότι οι Emg, θα σουν κάνουν διαφορά, εάν παίζεις live, εάν έχεις καλό ενισχυτή κλπ...εάν είσαι bedroom player νομίζω ότι δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές...κάντο πάντως, εμένα μου αρέσουν οι custoμιές ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση