Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Από την σελίδα, έχει on line shop (δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμη -γιατί οχι όμως) απλά περίμενα καμμιά 15 μέρες για επιβεβαίωση.

Απλά τώρα αγόρασα ένα σετάκι WCR από ΕΒΑΥ και είμαι ελαφρώς στην πρίζα για το τι θα ακούσω.....

Ο αμερικάνος (παίζει στην Γερμανία) που μου τους πούλησε είναι αρκετά έμπιστο άτομο γι αυτό και προχώρησα στην αγορά...... γράφει:

These PuP´s are brand new and have never been played! Jim Wagner made these for me some two years ago. He makes a limited run per year and you will be very hard pressed to find them anywhere. Check Jim´s website for testimonials on his work. I ordered three sets at the time, two of which I still have installed in my guitars and know I will never part with. I will not go into praising how good they are, etc., to each his own thing ... but let me say this: they are by far the most musical and sensitive single coils with uncompromised tone I have experienced in my 37 year musical career - period. You are bidding on the whole set: 3x 300k  potis, 3x PuP covers, six cover screws, 1x cap. Price paid: $490.

Μου έστειλε το τηλέφωνό του και περιμένει να τον πάρω να του πώ οπωσδήποτε εντυπώσεις.

Αλήθεια, τους ξέρει κανείς ????

Για τους συκγεκριμένους δεν ξέρω εγω πάντως εχω περάσει ενα σετακι WCR Fillmore στην les paul μου και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν καλύτερα και απο Gibson classic 57,

και απο 496Ρ και απο Gibson BBpros και απο SD SH-1,4

Τώρα για Bill Laurence μια φορα είχα αγοράσει απο ebay ενα ζευγάρι P90 (νομίζω W90 τους ονόμαζε) για μια semihollow και ήταν πάααρα πολυ καλοί ειδικά για τα λεφτά τους.Γενικά νομίζω οτι μαζί με τους Tonerider είναι τα best value for money της αγοράς.

Thank God for the rain....

Δημοσιευμένο

Δεν τους έχω ακούσει απο κοντά, αλλά αυτό που είδα και άκουσα στη σελίδα τους είναι πολύ καλό.

Βέβαια υπάρχει και το ανάλογο τίμημα, έτσι?

Δεν είναι και λίγα (σε σχέση με άλλους) 235€ (315$) το σετ + μεταφορικά και τελωνείο.

190 Εuro τελική τιμή τους πήρα...... Τελωνεία κλπ δεν παίζουν διότι θα τους στείλει όπως συμφωνήσαμε από την Γερμανία  ;)

Εγώ δεν βρήκα πουθενά να τους ακούσω (τους μονούς) όλους τους HB τους άκουσα και ήταν εξαιρετικοί.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημοσιευμένο

Λοιπον ...η απαντηση και η επιβεβαιωση ηταν αμεση και πολυ φιλικη !!!

και η παραγγελια εχει παρει το δρομο της, για να δουμε τωρα ποσο θα κανει να φτασει και εαν σταματησει σε κανα τελονιο και εχουμε κανα κερατιατικο...

το κοστος δε ,...ειναι απιστευτα χαμηλο για την ποιοτητα που θεωρειται οτι εχουν οι μαγνητες αυτοι....συνολο για ενα σετ για στρατ , μαζι με ενα blade και τα εξοδα αποστολης δεν ξεπερνανε τα 110 ευρω !!!!!

Περισσοτερα μολις παραλλαβω

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...