Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Ρε πότε προλάβατε και το πήγατε τόσες σελίδες? Έχω χάσει επεισόδια, θα καθήσω να τα κοιτάξω το βράδυ! τρομερη η ατακα σου...δουλευουμε εδω..δεν τα ξυνουμε !! ;D www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 την καλησπερα μου....εκατσα και πεταξα κανα 2..3...4...ακκορντα...τα βαλα στον αυτοματα και εκανα αυτο το mpakotrako στην A minor... βιντεο εγγραφη...34.000 αντιτυπα..χρυσο στην Αουτσουκοπλαγια..! http://www.youtube.com/watch?v=M86-8QqHltw www.sonicspace.gr
longshadow Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 πολύ ωραίος φίλε! :) κιθάρα? gear? 8) Fender cs '51 nocaster NOS στο καθαρό κανάλι του mesa boogie dc-3 με ένα crazy tube circuits ziggy ltd overdrive... 2 μικρόφωνα....Heil PR-30 και Audio Technica AT4033se. Βάθια,delay,compression κλπ προστέθηκαν μετά στο mixing. Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι προσεγγίσεις... :) Αναμένω Ηλία και φυσικά pascal γιατί αυτός μας έβαλε στη πρίζα με το συγκεκριμένο. ;) ;D ...εγω γι'αυτό δεν έχω πάει ακόμα για jam στου Νέστορα,εδω και καιρό προετοιμάζομαι για να μην την πατήσω...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Fender cs '51 nocaster NOS στο καθαρό κανάλι του mesa boogie dc-3 με ένα crazy tube circuits ziggy ltd overdrive... 2 μικρόφωνα....Heil PR-30 και Audio Technica AT4033se. Έλα ρε, έτσι εξηγείται πόσο χάλια ακουγόταν, με τέτοιο μούφα εξοπλισμό τι να κάνεις... 8) :P :P ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Longshadow, διακρίνω μια αστάθεια στην προτίμηση των overdrives, no? Κάθε φορά που σε ακούμε, είτε εισαι με άλλο είτε τεστάρεις δυο-τρία. Ενωμοτάρχης
longshadow Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Πάντα πιστεύω θα υπάρχει αυτό το ψάξιμο αλλά υπάρχουν και 2-3 που είναι teleσίδικα!... :D (...και το ziggy μάλλον είναι ένα απο αυτά..) ;)
pascal Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Έγραψα κι' εγώ κάτι :) (εντάξει, πολύ χαίρομαι που το τιμήσατε και ανεβάσατε και ωραία παιξίματα) coldwinter_pascal.mp3
Sir Muttley Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 έπρεπε να το κάνω ποστ εδώ ::)... τέλος πάντων...δίνω το link :) http://www.noiz.gr/index.php?topic=177307.msg450215;topicseen#new Αν θέλετε ακούστε το και σχολιάστε :) http://www.horrorpig.tk/
Stevie@ Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Μπράβο! παικταράδες όλοι!!! Πω δεν ξερω ποιο να πρωτοακούσω.. συνεχίστε έτσι!! Pascal&WilliamSats ,respect.. :) www.facebook-codes.info
pascal Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Xαίρομαι που σου άρεσε...άντε, δώστου κι' εσύ. Τσάμπα είναι ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση