dvat Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Δεν ξερω ποσοι τον γνωριζετε. Προκειται για ενα νεο, εξαιρετικο κιθαριστα εξ Ιταλιας. Εχω ακουσει διαφορα δικα του και ειμαι ενθουσιασμενος. Το "still hurts" (απο το τελευταιο album του "there's hope") ειναι ενας απο τους λογους που εχω αρχισει να μελεταω διαφορετικα πραγματα στην κιθαρα και να ανανεωνω τις τεχνικες που χρησιμοποιω. Enjoy :) Όπως αναφέρθηκε παίζει στην μπάντα του James Labrie. Μπορείτε να τον ακούσετε στο αρκετά καλό Elements Of Persuasion. Gregg, κάτι διέκρινε το αυτί μου τώρα τελευταία.... ;) Βάζεις πραγματάκια-τεχνικές που παλιά δεν έβαζες...Άντε ώρα ήταν.. 8) Όχι άλλα μινόρε...
kostaras75 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Για το παλικαρι εδω τη εχετε να πειτε? :) μου αρεσει πολυ και εχει ωραιες εναλλαγές Εμενα το παλικαρι μου αρεσε περισσοτερο.....αν και ειμαι fan του χωσιματος γενικα αυτα που ακουσα απο τον παλικαρο με ενθουσιασαν....μιλαμε παντα βεβαια για τα συγκεκριμενα βιντεο.....σε αλλα δεν ξερω.....θα το ψαξω.
Ztelioz Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 +1. Γνωρίζοντας ότι είναι θέμα μουσικών προτιμήσεων σίγουρα προτιμώ τον 2ο, πιο μουσική για μένα η κιθαριστική του παρέμβαση και λιγότερο αγώνας ταχύτητας www.myspace.com/pogr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση