ndnikola Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 ευχαριστω φίλε! http://www.lustinger.com/
theStratWithin Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 @ndnikola : Ειναι φοβερο και εγω πηγα να ακουσω τον koch studiotone και ηθελα...να φυγω με τον ενισχυτη αγκαλιά!! Παρόλο που επαιξα κι ενα marshall dsl 401 και σαν ηχος νομιζω οτι μου αρεσε περισσοτερο και στα καθαρα και στα βρωμικα, ο studiotone σε κανει να θες να παιζεις...και να παιζεις, ...! Δεν ξέρω γιατί, αλλα το επαθα κι εγώ! Και ειμαι λιγο μπερδεμενος τωρα (οποιος ξερει ας απαντησει στο σχετικο θεμα που εχω ανοιξει)... Παντως ο koch αξιζει ΣΙΓΟΥΡΑ μια ακροαση. Εγω επειδη συμπαθω τα distortion pedals σκεφτομαι πολυ σοβαρα κι εναν deville (αρκει να με πορωσουν τα καθαρά) με rat distortion pedal για τα βρωμικα. Ίσως για ροκιές να είναι η καλύτερη λύση τελικά. Δεν έχω βρει μεχρι τωρα distortion καναλι που να μ'αρεσει περισσοτερο με τη strat μου απ'οτι το rat πεταλάκι μου.
the funkover Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Επειδη καπου παραπανω εγινε λογος για εναν BLACKSTAR,ξερει κανεις πού μπορεις να δοκιμασεις τους συγκεκριμενους ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση