Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ωπα εχεις δικιο....εψαξα λιγο το...σκυλο-real book μου  ;D και τελικα οι βασικες συγχορδιες ειναι

η πρώτη (min),η τέταρτη (min), η πέμπτη (maj)

αρα απο  D ας πουμε παει η D-,  G- &  Α

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Απαντήσεις 39
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

υπάρχει τέτοιο πράμα;;; :o

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οχι ,αλλα εχω μια συλλογη απο "παρτες" (ο θεος να τις κανεις δηλ.οδηγοι της συμφορας ειναι ) απο τον "Λιγδιαρη" (εναν χουντικο μπουζουκτση στην "ορχηστρα" του οποιου επαιζα στη Νεα Υορκη ... ;D

τελικα παιζει και να εχεις δικιο..

βρηκα το ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ & το εχω απο G σημειωμενες συγχορδιες G,C#dim,D.... :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια.

'Οταν παίζαμε το "εμαθα πως είσαι μάγκας" (απο ρε) θυμάμαι έβαζα ντιμινουίτα με μπάσο σολ#. Ολόκληρη η συγχορδία είναι ρε-φα-σολ# και όχι σολ#-σι-ρε που είναι πολύ σκληρό άκουσμα, οπότε η ντιμινουίτα είναι της ρε και όχι του σολ#, απλώς ταιριάζει περισσότερο το σολ# στο μπάσο διότι μας οδηγεί το αυτί στη Λα ματζόρε που έρχεται αμέσως μετα.  ;)

ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ! ;D

Δημοσιευμένο

Οταν παίζαμε το "εμαθα πως είσαι μάγκας" (απο ρε) θυμάμαι έβαζα ντιμινουίτα με μπάσο σολ#. Ολόκληρη η συγχορδία είναι ρε-φα-σολ# και όχι σολ#-σι-ρε που είναι πολύ σκληρό άκουσμα, οπότε η ντιμινουίτα είναι της ρε και όχι του σολ#, απλώς ταιριάζει περισσότερο το σολ# στο μπάσο διότι μας οδηγεί το αυτί στη Λα ματζόρε που έρχεται αμέσως μετα.  ;)

σωστά είναι αυτά που λες. Βεβαια αν δε βάλεις σι λέγεται ελαττωμένη συγχορδία (half diminished), 1 b3 b5. Ντιμινουίτα λέμε συνήθως ελττωμένη μεθ' ελαττωμένης εβδόμης, 1 b3 b5 bb7

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...