izzy_livin Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Η γειτόνισσα μου είναι μια τρελή ακροδεξιά, μέσης ηλικίας. :-X Greg Howe scares me..
Bullfrog Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Αγαπημένο! :) Make a married woman laugh and youre halfway there
lambrosgg Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 τον κατεχεις τον δρομο φιλε μου,καλες και οι πεντατονικες αλλα το Σαμπαχ εχει αλλη χαρη... ;) Από το στόμα μου το πήρες. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως λέγεται αυτή η κλίμακα γιατί τα τευτέρια μου είναι λειψά. Πώς είναι ο νιαβέντ? Η γειτόνισσα μου είναι μια τρελή ακροδεξιά, μέσης ηλικίας. :-X ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Πώς είναι ο νιαβέντ? "Εμαθα πως εισαι μαγκας" (απο ΡΕ ας πουμε παει : ρε-μι-φα-σολ#-λα-σιb-ντο#-ρε ) αν θυμαμαι καλα οι βασικες συγχορδιες ειναι η πρώτη (min),η τέταρτη (min), η πέμπτη (dim) απο D ας πουμε παει η D-, G- & Adim www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 ...το Σαμπαχ εχει αλλη χαρη... ;) θα μου κανεις και εναν σε νιαβέντ που ειναι ο αγαπημενος μου? Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει περάσει από πανυγύρια. Και δεν το λέω υποτιμητικά καθόλου, γιατί τη περίοδο '89-'91 που έπαιξα και 'γω στη Μεσσηνία, και έμαθα πολλά και κατάφερα να πάρω ψηλά μεροκάματα- ακριβά όργανα. ;) InfluenSir!
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει περάσει από πανυγύρια. Απο "μαγαζα" θες να πεις,σε πανηγυρι 2-3 φορες εχω παιξει... :) και έμαθα πολλά και κατάφερα να πάρω ψηλά μεροκάματα- ακριβά όργανα. εγω επιπλεον καταφερα να σπουδασω και στις ΗΠΑ... ;D (ενας απο τους λογους που λατρευω τα λαϊκα...) ελα βρηκα και εκπαιδευτικο υλικο www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
skantzos Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Μπράβο κι από μένα, μόνο που στη μέση μου λείπει ο ρυθμός, νομίζω δεν παίζεις συνέχεια 9/8 (Το τραγούδι "Τα παιδιά της γειτονιάς σου" είναι αργιλαμάς, δηλ 2+3+2+2 όγδοα, σαν καρσιλαμάς μετατοπισμένος ώστε το 1 να είναι στο 5ο όγδοο.) "Εμαθα πως εισαι μαγκας" (απο ΡΕ ας πουμε παει : ρε-μι-φα-σολ#-λα-σιb-ντο#-ρε ) αν θυμαμαι καλα οι βασικες συγχορδιες ειναι η πρώτη (min),η τέταρτη (min), η πέμπτη (dim) απο D ας πουμε παει η D-, G- & Adim σωστά αλλά η ντιμινουίτα είναι G#dim = Ddim ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Μπράβο κι από μένα, μόνο που στη μέση μου λείπει ο ρυθμός, νομίζω δεν παίζεις συνέχεια 9/8 (Το τραγούδι "Τα παιδιά της γειτονιάς σου" είναι αργιλαμάς, δηλ 2+3+2+2 όγδοα, σαν καρσιλαμάς μετατοπισμένος ώστε το 1 να είναι στο 5ο όγδοο.) σωστά αλλά η ντιμινουίτα είναι G#dim = Ddim ;) με μπερδευεις... ;D το G# ειναι ελλατωμενη 5η οχι καθαρη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
doubletrouble Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει περάσει από πανυγύρια. Και δεν το λέω υποτιμητικά καθόλου, γιατί τη περίοδο '89-'91 που έπαιξα και 'γω στη Μεσσηνία, και έμαθα πολλά και κατάφερα να πάρω ψηλά μεροκάματα- ακριβά όργανα. ;) Μεσσηνια? εκεινη την περιοδο εμενα Φοινικουντα...μηπως ειχες παιξει στο πανηγυρι του χωριου μας? :P
skantzos Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 με μπερδευεις... ;D το G# ειναι ελλατωμενη 5η οχι καθαρη. είπες σωστά ότι το νιαβεντι είναι D-E-F-G#A-Bb-C#-D εγώ είπα ότι σε αυτό το δρόμο ταιριάζει η ντιμινουίτα D-F-G#-B (μόνο η νότα Β δείχνει να μην κολλάει, αλλά κι αυτή στο τραγούδι που είχαμε παίζει στο γύρισμα σε νικριζ) αυτη τη ντιμινουίτα μπορούμε να τη βαφτίσουμε D, F, G#(Ab), B η Α ντιμινουίτα που είπες θα είχε τις νοτες A-C-Eb-F# και νομίζω πως δεν κολλάει στο δρόμο εκτός αν εννούσες Ab ντιμινιουίτα, οπότε λέμε το ίδιο "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση