Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Ας μιλήσω και ως εντελώς άσχετος με λαϊκούς δρόμους, κλπ... Λάμπρο: Πολύ ωραίος: Πολύ όμορφος! Πολύ καλός! Πολύ εύκολα τελείωσα τα επίθετα! ;D Τώρα: ρε, μι, φα, σολ#, λα, σιb, ντο#, ρε έτσι; Λογικά, και μόνον έτσι (γιατι από εμπειρία, δίπλα στο 0... εκεί στο 0,01 ή κάτι τέτοιο): Βασικές αν είναι η Ι, IV, V είναι Dm, G#dim, A, αλλά εγώ θα έλεγα ότι (πάντα με τη λογική, ούτε με ακούσματα, ούτε τίποτε) ότι θα έπρεπε να είναι μάλλον I, V, VI, άρα Dm, A, Bb(7 το G#). Λογικό ακούγεται, αρμονικά ακούγεται, οπτικά δένει... άσχετο θα είναι αλλά τέλος πάντων... :-< Λάμπρο και πάλι, πολύ ωραίος, μου άρεσες πολύ. Και το καλύτερο: Γουστάρεις κι εσύ! Home - Editions Musica Ferrum
lambrosgg Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Ας μιλήσω και ως εντελώς άσχετος με λαϊκούς δρόμους, κλπ... Λάμπρο: Πολύ ωραίος: Πολύ όμορφος! Πολύ καλός! Πολύ εύκολα τελείωσα τα επίθετα! ;D Τώρα: ρε, μι, φα, σολ#, λα, σιb, ντο#, ρε έτσι; Λογικά, και μόνον έτσι (γιατι από εμπειρία, δίπλα στο 0... εκεί στο 0,01 ή κάτι τέτοιο): Βασικές αν είναι η Ι, IV, V είναι Dm, G#dim, A, αλλά εγώ θα έλεγα ότι (πάντα με τη λογική, ούτε με ακούσματα, ούτε τίποτε) ότι θα έπρεπε να είναι μάλλον I, V, VI, άρα Dm, A, Bb(7 το G#). Λογικό ακούγεται, αρμονικά ακούγεται, οπτικά δένει... άσχετο θα είναι αλλά τέλος πάντων... :-< Λάμπρο και πάλι, πολύ ωραίος, μου άρεσες πολύ. Και το καλύτερο: Γουστάρεις κι εσύ! Ευχαριστώ πολύ Νικόλα είναι σημαντικό για μένα να ακούω θετικά σχόλια από σένα! :) Στο "έμαθα πως είσαι μάγκας" που είναι αντιπροσωπευτικό κομμάτι γι αυτήν την κλίμακα (είναι κατα 90% σε αυτήν ενώ τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται περαστικά) οι βασικές συγχορδίες είναι ρε- σολ#(ντιμ) λα+. Φυσικά μπορεί να υπάρχει και IV σιb+ όπως και φα+. Όπως είπα και πρίν, ΤΡΙΧΕΣ (γουρουνότριχες πλέον) ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
pascal Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Εξαιρετικό φίλε μου, εξαιρετικό. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου αυτό το τραγούδι. Μπράβο!
THEOD Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Μπράβο το έχεις ωραία το παραδοσιακό και οι δυναμικές στο παίξιμο ειναι παρα πολυ καλές. ;)
lambrosgg Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Μπράβο το έχεις ωραία το παραδοσιακό και οι δυναμικές στο παίξιμο ειναι παρα πολυ καλές. ;) θενκ γιου! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
skantzos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Ας μιλήσω και ως εντελώς άσχετος με λαϊκούς δρόμους, κλπ... Λάμπρο: Πολύ ωραίος: Πολύ όμορφος! Πολύ καλός! Πολύ εύκολα τελείωσα τα επίθετα! ;D Τώρα: ρε, μι, φα, σολ#, λα, σιb, ντο#, ρε έτσι; Λογικά, και μόνον έτσι (γιατι από εμπειρία, δίπλα στο 0... εκεί στο 0,01 ή κάτι τέτοιο): Βασικές αν είναι η Ι, IV, V είναι Dm, G#dim, A, αλλά εγώ θα έλεγα ότι (πάντα με τη λογική, ούτε με ακούσματα, ούτε τίποτε) ότι θα έπρεπε να είναι μάλλον I, V, VI, άρα Dm, A, Bb(7 το G#). Λογικό ακούγεται, αρμονικά ακούγεται, οπτικά δένει... άσχετο θα είναι αλλά τέλος πάντων... :-< Λάμπρο και πάλι, πολύ ωραίος, μου άρεσες πολύ. Και το καλύτερο: Γουστάρεις κι εσύ! καταρχήν ο δρόμος που συζητάμε είναι άσχετος με το thread (τα παιδια της γειτονιας σου) :) εγώ διαφωνώ με το Bb7 στο κομμάτι "έμαθα πως είσαι μάγκας", δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά ενώ συνήθως στην κιθάρα παίζω φα-σολ#-ρε, αν βάλω σιb στο μπάσο χαλάει... ίσως επειδή μετά πάει στο δρόμο νικρίζ (ρε-μι-φα-σολ#-λα-σι-ντο-ρε) πάντως bVI7 ακούω στα πρώτα 2 μέτρα στην αχάριστη του τσιτσάνη στην εκτέλεση με διονυσίου, αλλά εκεί δεν είναι νιαβέντι. "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Γιωργο, βλεπω οτι σιγα σιγα σε χαλαει η νυχτα ;D Αλλα οπως παντα .........εγραψες. ;D Πολυ καλη η εκτελεση και με γουστο.Το κατεχεις το οργανο. Ελπιζω να γυρισεις στα παλια σου τα ....λημερια. (ροκιες και τετοια αν δεν καταλαβες.) Καλη συνεχεια. Πρώην VARTANIS
gerrard Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 τέλειο φίλε μπράβο!!! ;D ;D ;D τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos
lambrosgg Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2010 Γιωργο, βλεπω οτι σιγα σιγα σε χαλαει η νυχτα ;D Αλλα οπως παντα .........εγραψες. ;D Πολυ καλη η εκτελεση και με γουστο.Το κατεχεις το οργανο. Ελπιζω να γυρισεις στα παλια σου τα ....λημερια. (ροκιες και τετοια αν δεν καταλαβες.) Καλη συνεχεια. Τι να κανουμε φιλαρακι η ρημαδα η αναγκη! Κατι ψηνεται κ απο ροκια αλλα ειναι στους 160 βαθμους και αργει! Να σαι καλα που το ακουσες! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
MichalisG Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2012 Καταπληκτική διασκευή αδερφέ, πολύ ευχάριστη στ' αυτιά μου. :) Εν τω μεταξύ, είμαι....πτυχιούχος πιάνου, αλλά δεν καταλαβαίνω γρί απ' το πρώτο πόστ του ΣΦ μέχρι το τέλος! ??? ??? γτφ; (αστειεύομαι, κι έχω διαβάσει ανάλογες συζητήσεις περι ωδείων στο φόρουμ. ;D )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση