marathon Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 marathon, δεν αμφιβάλλω ότι είχες καλό αποτέλεσμα χωρίς hi-z είσοδο και κάρτα ήχου. αλλά είμαι σίγουρος ότι με μια καλή κάρτα ήχου και είσοδο hi-z το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμα καλύτερο Μα δεν το αμφισβητώ. Το είδα με τα μάτια μου (με τα αυτιά μου δηλ), όταν ήρθε η κάρτα. Εσείς όμως, σαν ακροατές, καταλαβαίνετε τη διαφορά? Ιδού το πρώτο κομματάκι που ηχογράφησα ποτέ, χωρίς κάρτα ήχου και με απραξία ηλεκτρικής 18 χρόνων (εδώ παίζω με μια δανική και αγύριστη Peavey T60) :P Hi-Z είναι η συντομογραφία για τη φράση High Impedance input Πειράζει πολύ που για κανα2 χρόνια, δεν με απασχόλησε ποτέ? Επίσης εξακολουθεί να μην με απασχολεί και σήμερα που γράφω μέσω κάρτας...Ελπίζω να μην πειράζει που είμαι λίγο άσχετος...το αποτέλεσμα δεν μετράει? F1.mp3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 το αποτέλεσμα δεν μετράει? 100% There are 1000 ways to skin a cat. If the shit fits, wear it. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση