antouan_z Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 Ελενιτσα..ελενιτσα εισαι εδω;;Θελω τα νεα για το fame story 4.........δεν ειμαι ο κακος λυκος...μην φοβασαι!!!! Βασανισου και λιγακι να δεις......... :D 8O :? 8) :o :(
kourosava Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 "Εξαλλη φέρεται να είναι η Τατιάνα Στεφανίδου με τον ΑΝΤ1, μετά τις όλο και περισσότερες φήμες ότι παρουσιάστρια του Fame Story 4 αναλάμβανει η Ρούλα Κορομηλά, η οποία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του medianews.gr και εκτός απροόπτου, βρίσκεται πολύ κοντά με το κανάλι. Η Στεφανίδου, η μεσημεριανή εκπομπή της οποίας περνάει την χειρότερη ίσως περίοδό της από πλευράς θεμάτων και θεαματικότητας, θεωρεί ότι ο ΑΝΤ1 την άδειασε κανονικότατα και καλοβλέπει το ενδεχόμενο μετακόμισης από το Μαρούσι στου Ρέντη και στο επερχόμενο Channel 9 που στήνει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το γεγονός ότι ούτε και ο ΑΝΤ1 θα στεναχωριόταν αν ξέμπλεκε από την Τατιάνα, μας κάνει να πιστεύουμε ότι το σενάριο αυτό δεν είναι απίθανο. Από την άλλη, στις συζητήσεις Κυριακού-Κορομηλά δεν περιέχεται κάποιο υπέρογκο ποσό για την παρουσιάστρια. Η αμοιβή της Κορομηλά θα είναι σε λογικά πλαίσια με τον όρο όμως – που έχει ήδη αποδεχτεί το κανάλι – να κλείσει η χρόνια δικαστική διαμάχη τους. Ετσι, η κόντρα ΑΝΤ1 – Κορομηλά φαίνεται ότι κλείνει οριστικά και με τον καλύτερο τρόπο και για τους δύο." Elenitsos :lol: :lol: :lol:
antouan_z Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaaaa Θεος ο Kourosava Exεις και κανα νεο για Dream Show;;;;Πεθαινω απο αγωνια Ελενιτσο... ΠΕΡΙΚΛΗS RULES
antouan_z Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 Δηλωνω συμμετοχη τωραααααααααααααααα...........!!!!!!! Θα ειναι και πολλα μωρακια εκει για να τα κανω νταχντιρντι και να τα βασανισω..ετσι ...ετσι..ζημιες!!!
kourosava Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 Καλά ρε συ, το μυαλό σου στα μωράκια είναι? Σαν δεν ντρέπεσε ανώμαλε :lol: Αντί να σκεφτείς πως θα μας κάνεις όλους περήφανους με την νίκη σου, εσύ σκέφτεσαι το νταχτιρντί και το ντιριντάχτα ! Ντροπή σου.....ζημιάρη σαδιστή!!! :lol:
old_nick Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 Δηλωνω συμμετοχη τωραααααααααααααααα...........!!!!!!! Θα ειναι και πολλα μωρακια εκει για να τα κανω νταχντιρντι και να τα βασανισω..ετσι ...ετσι..ζημιες!!! Ζημιάρη Antoine κρυφό ταλεντο του νταχντιρντι :lol: Tigka metal!!!
antouan_z Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2006 Exω και ετοιμο κομματι να πω: ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ-Το νινι σερνει καραβι....... Πω πω Παναγια μου..χαμος θα γινει..του νινιου το πανυγηρι!!! :D :) :( :o
Elenitsa Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 Ελενιτσα..ελενιτσα εισαι εδω;;Θελω τα νεα για το fame story 4.........δεν ειμαι ο κακος λυκος...μην φοβασαι!!!! Βασανισου και λιγακι να δεις......... :D 8O :? 8) :o :( εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παρουσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Elenitsa Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 Exω και ετοιμο κομματι να πω: ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ-Το νινι σερνει καραβι....... Πω πω.....................XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXA δε το το ... πίστευω...................... 8O Πω πω Παναγια μου..χαμος θα γινει..του νινιου το πανυγηρι!!! :D :) :( :o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση