studio54GR Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Τώρα που γύρισα σπίτι μπόρεσα να δώ τις φωτογραφίες (είναι κλειδωμένες στην δουλειά)... Πράγματι κι εμένα η δεξιά του SF μου άρεσε πολύ (άσε που φοράει και MiniHB που κανονικά έπρεπε να είναι must στις tele), και η αριστερή είναι κούκλα δεν πάει πίσω... Βασικά strato ήθελα να φτιάξω μιά που η μπλέ που έφτιαξα σπέρνει τρόμο..... Όμως μόλις είδα το setάκι μιά φωνούλα μου φώναζε "πάρε με πάρε με" ...... και ενέδωσα. Stinky, δυστυχώς αν και το μπλέ είναι το ΧΡΩΜΑ μου έχω άλλες 3 μπλε και μιά ASAT Μπας και την πάω στο πετρολ??? μάλλον θα παίξω με το photoshop..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
X-minor Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Καλά το'χω ξαναπεί ότι το γούστο σου είναι απίστευτο, αλλά ειδικά αυτή η tele είναι ζημιάααα...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Όλο το Hardware της κιθάρας είναι στα χέρια μου.... Λείπουν οι μαγνήτες και..... το σώμα με το μανίκι..... Με έπιασαν οι γιορτές του Πάσχα και.......... Ταχυδρομεία... ξέρετε τώρα. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
studio54GR Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Ήρθαν λέμε (μαγνήτες ακόμα και κλειδιά). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
ramboaristos Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Ήρθαν λέμε (μαγνήτες ακόμα και κλειδιά). οντως παρα πολυ ωραια κιθαρα!! περιμενουμε να τη δουμε ολοκληρη!!!! :)
studio54GR Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Ήρθαν και οι μαγνήτες οπότε είμαι Complete από τα υλικά. Το μανίκι έχει περαστεί ήδη με νίτρο (η μπροστινή πλευρά μόνο) και σε λίγο (σήμερα-αύριο) θα πέσει η γομαλάκα στο σώμα, μετά τρύπημα, τοποθέτηση, ηλεκτρικά και...... δοκιμή. Ωραία γίνεται πάντως...... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
mariopol Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 ωραια! :) θα πεσει και χρωμα τελικα? νομιζω 1-2 τονους πιο σκουρο απο το μπρατσο θα ηταν ιδανικο! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Καλή επιτυχία! 2 ερωτησούλες μόνο. 1.Το nut έχει κάποιο θέμα ως προς το μέγεθός του (το βλέπο πιο μικρό) ή με μπερδεύει η γωνία της φωτογραφίας? 2. Η ταστιέρα είναι ξεχωριστό κομμάτι ή ένα όλο το μπράτσο? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
studio54GR Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 ωραια! :) θα πεσει και χρωμα τελικα? νομιζω 1-2 τονους πιο σκουρο απο το μπρατσο θα ηταν ιδανικο! Θα πέσει πιό σκούρα (1-2 τόνοι) γομαλάκα. Καλή επιτυχία! 2 ερωτησούλες μόνο. 1.Το nut έχει κάποιο θέμα ως προς το μέγεθός του (το βλέπο πιο μικρό) ή με μπερδεύει η γωνία της φωτογραφίας? 2. Η ταστιέρα είναι ξεχωριστό κομμάτι ή ένα όλο το μπράτσο? 1) Το Nut είναι μπρούτζινο (στο standard μέγεθος) και ρυθμιζόμενο για ξεχωριστό ύψος σε κάθε χορδή. 2) Η ταστιέρα είναι 2 κομμάτια (curly Maple) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
skantzos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 Τώρα που γύρισα σπίτι μπόρεσα να δώ τις φωτογραφίες (είναι κλειδωμένες στην δουλειά)... Πράγματι κι εμένα η δεξιά του SF μου άρεσε πολύ (άσε που φοράει και MiniHB που κανονικά έπρεπε να είναι must στις tele), και η αριστερή είναι κούκλα δεν πάει πίσω... Βασικά strato ήθελα να φτιάξω μιά που η μπλέ που έφτιαξα σπέρνει τρόμο..... Όμως μόλις είδα το setάκι μιά φωνούλα μου φώναζε "πάρε με πάρε με" ...... και ενέδωσα. Stinky, δυστυχώς αν και το μπλέ είναι το ΧΡΩΜΑ μου έχω άλλες 3 μπλε και μιά ASAT Μπας και την πάω στο πετρολ??? μάλλον θα παίξω με το photoshop..... πώπω θεά, ρίξε λίγο ενημέρωση, ίσως σε άλλο θρεντ :o :o οι εικόνες του superfunk δε φαίνονται :'( "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση