Προς το περιεχόμενο

Mode Zero - Desire (Ozzy Cover)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Από ένα πρόσφατο live στην σφεντόνα, ένα κλιπ από το Desire του Ozzy.

Ελπίζω να σας αρέσει [οι κιθάρες στα lead ήταν γενικά χαμηλά]

Δημοσιευμένο

Πολυ ωραια επιλογη τραγουδιου!!!! Επισης ωραια εκτελεση και δεν με χαλασε που το ακουσα απο τραγουδιστη εκτος του Ozzy (το φοβομουν αυτο).

Αν εξαιρεσεις το οτι κατι την δικη μου αποψη που τα θελω πιο flat ο ηχοληπτης εκανε το κλασικο εδω στη χωρα μας στελνω τις φωνες στο θεο και τα οργανα εκτος των drums χεστα, κατα τα αλλα μου αρεσε πολυ. Μπραβο!

Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.

Δημοσιευμένο

Ελα τωρα, συμπερασμα απο βιντεο εξωτερικα ηχογραφημενο στο youtube δε βγαινει.

Πολυ καλο!! Μπραβο ειχε κεφι η εκτελεση

Hi!! I'm Paul from guitar world!!

Δημοσιευμένο

Ευχαριστώ παιδιά! Βασικά η ηχητική προσέγγιση ήταν περίπου όπως τα λέει ο roussos - οι φωνές αρκετά ψηλά και τα όργανα πιο "διακριτικά".

Δημοσιευμένο

εισαι ο τυπος με την vh και τα γυαλια ?

Καλα σε τι ψοφιο κοινο παιζετε ρε παιδια ? ανοιωθοι τελειως  ;D

Ωραιο το παιξιμο σας και δεμενοι σαν μπαντα φαινεστε . εχεις δικιο μπασο ντραμς ακουγονται πολυ παραπανω απο σας τους φτωχους κιθαριστες .

Recording is God's way of tellin you that you suck

Δημοσιευμένο

Ναι αυτός είμαι;) Δεν είναι Wolfgang η κιθάρα αλλά το επόμενο μοντέλο - Peavey HP Special, επειδή τα "σπάσαν" ο Eddie με την Peavey - μικροδιαφορές στο σώμα έχουν οι δύο κιθάρες [το double cutaway].

Το κοινό εκεί μπροστά είχαν έρθει κυρίως για τους Maidenance, οπότε μάλλον τους πέσαν... soft τα κομμάτια. Οι δικοί μας ήταν αρακτοί στα τραπέζια... λόγω ηλικίας;). Να σαι καλά.

Δημοσιευμένο

Μπράβο παίδες πολύ καλό!! Η ηχοληψία είναι ένα "κλασσικό" θέμα. Η βραδιά ήταν απίθανη, πολύ κέφι και ενέργεια. Πολύ καλά δεμένη μπάντα .. και όσο αφορά την ηλικία μας ναι ρε!! Δεν κατάλαβα τι έχουν τα τραπέζια? Ακουμπάς το ποτό σου έχεις το τασάκι σου, μια χαρά δλδ. Άντε και στα επόμενα!! Mode Zero liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiive!!

In Fender Strat we trust!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...