Evilnye Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Μα γι αυτό τόνισα ότι τα σχολίασαν αυτά άτομα που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τη μουσική. Ότι μέχρι κ αυτοί χορτάσαν σκόρπιονς.
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Με τα γούστα κανενός ελιτιστές δεν είμαστε, με την κοινή λογική όμως; Δηλαδή έτυχε να συζητήσω με μη μουσικόφιλη (ή τέλος πάντων που δεν ασχολείται ιδιαίτερα ή σε ακούσματα ή παικτικά) παρέα μου για τη διάλυση των Σκόρπιονς και μάζεψα 3 4 απαντήσεις του στυλ 'επιτέλους', 'καιρός ήταν', 'ε και' και άλλα τέτοια. Φαντάσου πήξιμο που έχει φάει ο κόσμος. Εμένα να φανταστείς δε με χαλάνε κιόλας :D Και; Αυτό μας δίνει το δικαίωμα, εμάς τους cool, να ειρωνευόμαστε όποιον geek ακούει ZGKorpions? When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
roubi Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 καταπληκτικος δισκος...τρομερη παραγωγη. η απεγνωσμενη προσπαθεια ορισμενων να επιδειξοθν ελιτιστικη διαθεση ειναι επισης χαρακτηριστικο γνωρισμα τριτοκοσμικης καταβολης
roubi Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Και; Αυτό μας δίνει το δικαίωμα, εμάς τους cool, να ειρωνευόμαστε όποιον geek ακούει ZGKorpions? +1 ακριβως.ελεος πια
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Και; Αυτό μας δίνει το δικαίωμα, εμάς τους cool, να ειρωνευόμαστε όποιον geek ακούει ZGKorpions? Πολύ φασαρία για το τίποτα. Προσωπικά εμένα με αφήνει αρκετά αδιάφορη μια νέα παραγωγή μιας παρωχημένης μπάντας που και η ίδια έχει υπερεξαντλήσει τον εαυτό της πολλούς δίσκους τώρα. Τώρα εάν προσβλήθηκε η ομάδα, τι να πω... Για την προσβολή σε μΠΑΟΚτσίδες γιατί δεν τη σχολιάζει ποτέ κανείς;
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 *Superyawn Πρέπει να τα πούμε ΞΑΝΑ για τους Scorpions? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
roubi Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Πολύ φασαρία για το τίποτα. Προσωπικά εμένα με αφήνει αρκετά αδιάφορη μια νέα παραγωγή μιας παρωχημένης μπάντας που και η ίδια έχει υπερεξαντλήσει τον εαυτό της πολλούς δίσκους τώρα. Τώρα εάν προσβλήθηκε η ομάδα, τι να πω... Για την προσβολή σε μΠΑΟΚτσίδες γιατί δεν τη σχολιάζει ποτέ κανείς; αφου σαφηνει παγερα αδιαφορο γιατι ειρωνευσαι?αν σαφηνει παγερα αδιαφορο μην απαντησεις.
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 αφου σαφηνει παγερα αδιαφορο γιατι ειρωνευσαι?αν σαφηνει παγερα αδιαφορο μην απαντησεις. οκ.
Chainsling Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Πολύ φασαρία για το τίποτα. Προσωπικά εμένα με αφήνει αρκετά αδιάφορη μια νέα παραγωγή μιας παρωχημένης μπάντας που και η ίδια έχει υπερεξαντλήσει τον εαυτό της πολλούς δίσκους τώρα. OK Απόδειξέ το με το να μην ασχολείσαι, μην συμμετέχεις στο πήξιμο Remember...relativity...
Alchemist Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 OK Απόδειξέ το με το να μην ασχολείσαι, μην συμμετέχεις στο πήξιμο αφου σαφηνει παγερα αδιαφορο γιατι ειρωνευσαι?αν σαφηνει παγερα αδιαφορο μην απαντησεις. Ώπα παίδες γιατί δε μας τα λέτε και πολύ καλά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται εδώ μέσα και συνεπώς να αναφέρει τη γνώμη του για τον δίσκο. Του αρέσει ή όχι, δεν θα του απαγορέψουμε να μοιραστεί τη σκέψη του μαζί μας. Το αν γίνονται ελιτίστικα σχόλια σχετικά με τους Scorpions είναι άλλο καπέλο και παρακαλώ να μην το πιάσουμε πάλι. Τα έχουμε πει ξανά και ξανά άλλωστε! Yes it is!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις