Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μα γι αυτό τόνισα ότι τα σχολίασαν αυτά άτομα που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τη μουσική. Ότι μέχρι κ αυτοί χορτάσαν σκόρπιονς.

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Με τα γούστα κανενός ελιτιστές δεν είμαστε, με την κοινή λογική όμως;

Δηλαδή έτυχε να συζητήσω με μη μουσικόφιλη (ή τέλος πάντων που δεν ασχολείται ιδιαίτερα ή σε ακούσματα ή παικτικά) παρέα μου για τη διάλυση των Σκόρπιονς και μάζεψα 3 4 απαντήσεις του στυλ 'επιτέλους', 'καιρός ήταν', 'ε και' και άλλα τέτοια. Φαντάσου πήξιμο που έχει φάει ο κόσμος.

Εμένα να φανταστείς δε με χαλάνε κιόλας :D

Και; Αυτό μας δίνει το δικαίωμα, εμάς τους cool, να ειρωνευόμαστε όποιον geek ακούει ZGKorpions?

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

καταπληκτικος δισκος...τρομερη παραγωγη.

η απεγνωσμενη προσπαθεια ορισμενων να επιδειξοθν ελιτιστικη διαθεση ειναι επισης χαρακτηριστικο γνωρισμα τριτοκοσμικης καταβολης

Δημοσιευμένο

Και; Αυτό μας δίνει το δικαίωμα, εμάς τους cool, να ειρωνευόμαστε όποιον geek ακούει ZGKorpions?

+1 ακριβως.ελεος πια

Δημοσιευμένο

Πολύ φασαρία για το τίποτα. Προσωπικά εμένα με αφήνει αρκετά αδιάφορη μια νέα παραγωγή μιας παρωχημένης μπάντας που και η ίδια έχει υπερεξαντλήσει τον εαυτό της πολλούς δίσκους τώρα. Τώρα εάν προσβλήθηκε η ομάδα, τι να πω...

Για την προσβολή σε μΠΑΟΚτσίδες γιατί δεν τη σχολιάζει ποτέ κανείς;

Δημοσιευμένο

Πολύ φασαρία για το τίποτα. Προσωπικά εμένα με αφήνει αρκετά αδιάφορη μια νέα παραγωγή μιας παρωχημένης μπάντας που και η ίδια έχει υπερεξαντλήσει τον εαυτό της πολλούς δίσκους τώρα. Τώρα εάν προσβλήθηκε η ομάδα, τι να πω...

Για την προσβολή σε μΠΑΟΚτσίδες γιατί δεν τη σχολιάζει ποτέ κανείς;

αφου σαφηνει παγερα αδιαφορο γιατι ειρωνευσαι?αν σαφηνει παγερα αδιαφορο μην απαντησεις.

Δημοσιευμένο
Πολύ φασαρία για το τίποτα. Προσωπικά εμένα με αφήνει αρκετά αδιάφορη μια νέα παραγωγή μιας παρωχημένης μπάντας που και η ίδια έχει υπερεξαντλήσει τον εαυτό της πολλούς δίσκους τώρα.

OK Απόδειξέ το με το να μην ασχολείσαι, μην συμμετέχεις στο πήξιμο

Remember...relativity...

Δημοσιευμένο

OK Απόδειξέ το με το να μην ασχολείσαι, μην συμμετέχεις στο πήξιμο

αφου σαφηνει παγερα αδιαφορο γιατι ειρωνευσαι?αν σαφηνει παγερα αδιαφορο μην απαντησεις.

Ώπα παίδες γιατί δε μας τα λέτε και πολύ καλά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται εδώ μέσα και συνεπώς να αναφέρει τη γνώμη του για τον δίσκο. Του αρέσει ή όχι, δεν θα του απαγορέψουμε να μοιραστεί τη σκέψη του μαζί μας.

Το αν γίνονται ελιτίστικα σχόλια σχετικά με τους Scorpions είναι άλλο καπέλο και παρακαλώ να μην το πιάσουμε πάλι. Τα έχουμε πει ξανά και ξανά άλλωστε!

Yes it is!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...