asprados Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Χαχαχα Δικος μου εισαι!!! Καλό βράδυ!! :)
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Καλό βράδυ :) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
starg Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Ναι και γι αυτό Ιταλοί, Ισπανοί και λοιποί είναι αιώνες φωτός πίσω μας μουσικά.... όταν εμείς είχαμε Καζαντζίδη αυτοί τι έιχαν; Κάτι Sergio Enrico, και κάτι Al Bano, και κάτι Μίλβες, και κάτι Adrianno Celentano και κάτι Nico Fidenco... Άσε που είχαν και εκεινο το ελεεινό το φεστιβάλ ... του σαν αντόνιο, του σαν ρέμο, πως το λένε... Χάλι μαυρο...όλο παράφωνοι και παράφωνες ;D ;D -ex- grave digger................
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Μου φαινεται οτι κακως αντιγραφει τον Μεγιστο Sting http://www.youtube.com/watch?v=NCrpAsX1w4Y ...τον κακο του τον καιρο...βγηκε και στην τηλεοραση...βαλτε του ενα μεγαλο ποτηρι για την χαρτουρα ... :P :P www.sonicspace.gr
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 ... είναι τα κοκκαλάκια του Hendrix... http://www.youtube.com/watch?v=ytMOdDZOm4E Μιλάμε για τα ΑΠΟΛΥΤΑ χτενίσματα 80s ;D ;D ;D Io cappito o sole mio junjo del aqua den eko aftokinito kardia mou :P Aν στο multiple choice ήταν και η Μαρια Καλλας τους κόβω να το έλεγαν κι αυτο :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
asprados Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 @ starg Χαχαχαα Δε μπορώ να πω οτι δεν έχεις δίκιο.... ;D Αλλά όσα είπες είναι εγχώρια προϊόντα.. Εγώ μίλησα για εκτός συνόρων..κι επίσης για την εποχή που διανύουμε, κατά την οποία θεωρώ ότι ο κόσμος είναι αρκετά πιο αποχαυνομένος, απο τότε.. Έχω φίλους και γνωστούς απο Ισπανία και Ιταλία και σε πληροφορώ πως τους έχει κανει απίστευτη ζημία που τα πάντα που φτάνουν στα αυτιά τους, είναι μεταφρασμένα στη γλώσσα τους.. U 2= oυ δος, UB 40 = ου μπε κουαρέντα.. kai άλλα τέτοια.. αυτά είναι τα πιο αστεία που μου ήρθαν... Ασε το άλλο.. Αυτό που εσύ εκτιμάς σαν Ισπανικό προϊον, για τους ντόπιους, είναι τετριμμένο, όπως για εσένα ο Καζαντζίδης.. άσχετα αν οι δυτικοί θα το αποκαλούσαν exotic.. όπως και τα ρεμπέτικα μας.. Φιλικά Νίκος!
starg Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Φίλε Νίκο όπως εμείς πουλάμε χρόνια, αρχαίο ελληνικό πολιτισμό σε συσκευασία δώρου, έτσι και αυτοί πουλάνε μεσαιωνικό (Ισπανοί και Πορτογάλοι), και μεταμεσαιωνικό ιμπεριαλισμό (Ολλανδοί,Γάλλοι), και έχεις μιά πλήρη εξήγηση του γιατί γίνεται αυτό που λες... όλοι οι κακόμοιροι ζουν (ακόμη) στην εποχή της παντοκρατορίας τους... -ex- grave digger................
asprados Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Πολύ σωστή η τοποθέτησή σου! Ίσως να έχω 1-2 παρατηρήσεις πάνω σε αυτό, αλλά είναι μικρές και δεν αλλάζουν την ουσία του... Είναι κ προχωρημένη η ώρα... ;D ;D
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Να υπενθυμισω οτι ρατσιστικοι χαρακτηρισμοι εναντιον λαων δεν μπορουν να γραφονται σε αυτο το φορουμ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2010 Να υπενθυμισω οτι ρατσιστικοι χαρακτηρισμοι εναντιον λαων δεν μπορουν να γραφονται σε αυτο το φορουμ. Εκτός κι αν πρόκειται για Έλληνες. ;D τα πάντα που φτάνουν στα αυτιά τους, είναι μεταφρασμένα στη γλώσσα τους.. U 2= oυ δος, UB 40 = ου μπε κουαρέντα.. kai άλλα τέτοια.. αυτά είναι τα πιο αστεία που μου ήρθαν... Χων Βαϊνέ. Με είχε προβληματίσει όταν το είχα πρωτακούσει. Επειδή έχω ζήσει καιρό έξω (και στην Ισπανία) και είμαι παθών του (Γερμανικού, Γαλλικού, Ισπανικού) φαινομένου (για να δεις ταινία όπως πρέπει στη Μαδρίτη πρέπει να πας στα ειδικά σινεμά version original αλλιώς ... πάπαλα) πιστεύω ότι είναι άξιο συζήτησης. Ξέρω τα πλεονεκτήματα της αυθεντικής θέασης του οιουδήποτε έργου (τέχνης ή μη) αλλά ίσως υπάρχουν και μειονεκτήματα. Βρισκόμενοι σε μία μόνιμη κατάσταση παράνοιας ως λαός, παίζει να είμαστε και οι μόνοι στην Ευρώπη που απορροφούμε τόσο έντονα το ξένο (βλ. Αγγλοσαξωνικό) στοιχείο (με μία εξαίρεση που δεν θ αναφέρω ;) ) και ταυτόχρονα ξενόφοβοι που καταφεύγουν στο σφιχταγκάλιασμα (συνήθως ευτελών) εκφάνσεων της (υποτίθεται) Ελληνικής μουσικής. Αλλά τα χουμε ξαναπεί αυτά, δεν τα χουμε πει ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση