Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ναι και γι αυτό Ιταλοί, Ισπανοί και λοιποί είναι αιώνες φωτός πίσω μας μουσικά....

όταν εμείς είχαμε Καζαντζίδη αυτοί τι έιχαν;

Κάτι Sergio Enrico, και κάτι Al Bano, και κάτι Μίλβες, και κάτι Adrianno Celentano και κάτι Nico Fidenco...

Άσε που είχαν και εκεινο το ελεεινό το φεστιβάλ ... του σαν αντόνιο, του σαν ρέμο, πως το λένε...

Χάλι μαυρο...όλο παράφωνοι και παράφωνες ;D ;D

-ex- grave digger................

Δημοσιευμένο

Μου φαινεται οτι κακως αντιγραφει τον Μεγιστο Sting

http://www.youtube.com/watch?v=NCrpAsX1w4Y

...τον κακο του τον καιρο...βγηκε και στην τηλεοραση...βαλτε του ενα μεγαλο ποτηρι για την χαρτουρα ... :P :P

www.sonicspace.gr

Δημοσιευμένο

... είναι τα κοκκαλάκια του Hendrix...

http://www.youtube.com/watch?v=ytMOdDZOm4E

Μιλάμε για τα ΑΠΟΛΥΤΑ χτενίσματα 80s  ;D ;D ;D

Io cappito o sole mio junjo del aqua den eko aftokinito kardia mou  :P

Aν στο multiple choice ήταν και η Μαρια Καλλας τους κόβω να το έλεγαν κι αυτο  :)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

@ starg

Χαχαχαα  Δε μπορώ να πω οτι δεν έχεις δίκιο.... ;D

Αλλά  όσα είπες είναι εγχώρια προϊόντα.. Εγώ μίλησα για εκτός συνόρων..κι επίσης για την εποχή που διανύουμε, κατά την οποία θεωρώ ότι ο κόσμος είναι αρκετά πιο αποχαυνομένος, απο τότε.. Έχω φίλους και γνωστούς απο Ισπανία και Ιταλία και σε πληροφορώ πως τους έχει κανει απίστευτη ζημία που τα πάντα που φτάνουν στα αυτιά τους, είναι μεταφρασμένα στη γλώσσα τους.. U 2= oυ δος, UB 40 = ου μπε κουαρέντα.. kai άλλα τέτοια.. αυτά είναι τα πιο αστεία που μου ήρθαν...

Ασε το άλλο.. Αυτό που εσύ εκτιμάς σαν Ισπανικό προϊον, για τους ντόπιους, είναι τετριμμένο, όπως για εσένα ο Καζαντζίδης.. άσχετα αν οι δυτικοί θα το αποκαλούσαν exotic.. όπως και τα ρεμπέτικα μας..

Φιλικά Νίκος!

Δημοσιευμένο

Φίλε Νίκο όπως εμείς πουλάμε χρόνια, αρχαίο ελληνικό πολιτισμό σε συσκευασία δώρου, έτσι και αυτοί πουλάνε μεσαιωνικό (Ισπανοί και Πορτογάλοι), και μεταμεσαιωνικό  ιμπεριαλισμό (Ολλανδοί,Γάλλοι),  και έχεις μιά πλήρη εξήγηση του γιατί γίνεται αυτό που λες...

όλοι οι κακόμοιροι ζουν (ακόμη) στην εποχή της παντοκρατορίας τους...

-ex- grave digger................

Δημοσιευμένο

Πολύ σωστή η τοποθέτησή σου!

Ίσως να έχω 1-2 παρατηρήσεις πάνω σε αυτό, αλλά είναι μικρές και δεν αλλάζουν την ουσία του...

Είναι κ προχωρημένη η ώρα... ;D ;D

Δημοσιευμένο

Να υπενθυμισω οτι ρατσιστικοι χαρακτηρισμοι εναντιον λαων δεν μπορουν να γραφονται σε αυτο το φορουμ.

Εκτός κι αν πρόκειται για Έλληνες.  ;D

τα πάντα που φτάνουν στα αυτιά τους, είναι μεταφρασμένα στη γλώσσα τους.. U 2= oυ δος, UB 40 = ου μπε κουαρέντα.. kai άλλα τέτοια.. αυτά είναι τα πιο αστεία που μου ήρθαν...

Χων Βαϊνέ. Με είχε προβληματίσει όταν το είχα πρωτακούσει.

Επειδή έχω ζήσει καιρό έξω (και στην Ισπανία) και είμαι παθών του (Γερμανικού, Γαλλικού, Ισπανικού) φαινομένου (για να δεις ταινία όπως πρέπει στη Μαδρίτη πρέπει να πας στα ειδικά σινεμά version original αλλιώς ... πάπαλα) πιστεύω ότι είναι άξιο συζήτησης. Ξέρω τα πλεονεκτήματα της αυθεντικής θέασης του οιουδήποτε έργου (τέχνης ή μη) αλλά ίσως υπάρχουν και μειονεκτήματα.

Βρισκόμενοι σε μία μόνιμη κατάσταση παράνοιας ως λαός, παίζει να είμαστε και οι μόνοι στην Ευρώπη που απορροφούμε τόσο έντονα το ξένο (βλ. Αγγλοσαξωνικό) στοιχείο (με μία εξαίρεση που δεν θ αναφέρω  ;) ) και ταυτόχρονα ξενόφοβοι που καταφεύγουν στο σφιχταγκάλιασμα (συνήθως ευτελών) εκφάνσεων της (υποτίθεται) Ελληνικής μουσικής.

Αλλά τα χουμε ξαναπεί αυτά, δεν τα χουμε πει ;

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...