yannis37 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 ας βάλω μερικές φώτο απ το "θηρίο" ;D τελικά της έβαλα τον bridge απο την epiphone LP custom (στις φωτο ειναι ο μαμά). παιδιά, δεν ξέρω αλλά για 99€ δεν υπάρχει καμια συζήτηση.Μια χαρά παίζει,ελαφριά,γρηγορη, εντάξει ο ήχος δεν ειναι και αποκρουστικός. αμα την έχεις για βαβουριάρα ειναι jet!!! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
nickhigher Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Πολυ ομορφη,και οτι πρεπει για απλα βαβουριαρικα πραγματα!!!!!! (offtopic:ποσο κοστισε,απο που,και αλλα τετοια γιατι ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!) http://www.oxygelpedals.gr/
yannis37 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Epiphone-Les-Paul-Junior-Single-Cut-WH-White/art-GIT0015741-000 Το μόνο που μπορεί να χαλάει κάποιον είναι αν δεν του αρεσει εμφανισιακά. Απ ότι είδα τώρα έριξαν και άλλο την τιμή. 89€!!! τζάμπα ειναι. ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!!! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
dvat Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 made in Indonesia????????? Τρέμε Κίνα... Πάντως φαίνεται καλό deal, πράγματι.... ;) Όχι άλλα μινόρε...
myster_maze Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Mια χαρά φαίνεται! Η ταστιέρα τελικά?! Μεγειές-μεγειές!
yannis37 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Η ταστιέρα τελικά? Είναι στενή,δεν ταστάρει πουθενά, αλλά είναι λίγο "στεγνή" σαν να θέλει λίγο λαδάκι. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
georgekz750 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Με γεια! Η τιμη ειναι ακρως δελεαστικη!
oselifer Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Πολύ ωραία.Με γειά. Πράγματι στην εποχή μας μπορείς να πάρεις κιθάρα που να παίζει αξιοπρεπώς με 100 ευρώ. Πριν 20 χρόνια θα ήθελες τουλάχιστον 500 ευρώ για να πάρεις αντίστοιχη ποιότητα.
Sottos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Πολύ καλή value 4 money αγορά! Κι εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος από την ινδονησιακή lp special. Ούτε μαγνήτες δεν αλλάζω. Γράφουν και "custom shop" οι άτιμες... :D
yannis37 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 μετα την τρομερή και πανακριβη αγορά της junior, σκέφτομαι να καταξοδευτώ πάλι. ;D σκέφτομαι την JM30 με 115€ χμμμμμμ HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση