Shelter Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Εγώ είμαι μέσα κατα 90% και συντάσσομαι με την πρόταση Ωδειοκώστα όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν. Τι σκ@τ@ γραμμη έχουμε δηλαδη... ("chained to the blues line, prisoner of misery"). ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Να το και το live: Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι Onirama στο REX… Πιάνεται για έντεχνο; all this has happened before and will happen again
mixlad41 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Α, nice...Θα ειμαι κ εγω Αθηνα αυτη την Παρασκευη, να περασω η δε με θελετε? :P :P :P Αι έϊντ νο σέϊντ!
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Α, nice...Θα ειμαι κ εγω Αθηνα αυτη την Παρασκευη, να περασω η δε με θελετε? :P :P :P Eαν έρθεις μετά το Θανάση...δεν θα έχει μαχαιροπήρουνα!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
mixlad41 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Οκ, θα φερω κ ενα σετ πλαστικα, για τους υπολοιπους που θα βρισκεστε σε απογνωση :P Αι έϊντ νο σέϊντ!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Οκ, θα φερω κ ενα σετ πλαστικα, για τους υπολοιπους που θα βρισκεστε σε απογνωση :P Μιας και θα μπεις στον κόπο δεν φέρνεις και τίποτα πλαστικά ποτήρια; Με αυτούς τους… μουσικοί δεν ξέρεις τι γίνεται καμία φορά… all this has happened before and will happen again
thanasis b Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Φερε και φαγητο γιατι μερικοι τρωνε πολυ..
mixlad41 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Καλα, δν ειμαι κ super market:P A, επισης, βαζω Nivea, δε το μπορω το Rexona, θα εχω προβλημα η ειμαστε οκ? :P Αι έϊντ νο σέϊντ!
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Θα σε μυρίσει ο πορτιέρης στην είσοδο. Αν δώσει το οκ, μπαίνεις. Αν όχι, me so solly. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2010 95% μέσα. Μετα της συζήγου φυσικά! ;) Home - Editions Musica Ferrum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση