Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γεια σας παιδια εχω προβλημα με το wiring της κιθαρας μου.Αλλαξα μαγνητες και μπερδευομαι απο τα σχεδια που βρηκα στο ιντερνετ.Δειτε την φωτογραφια και αν μπορειτε βοηθειστε με.

Ευχαριστω

Νικος

schecter_omen.thumb.jpg.e3cdb91934e62698860d621425abc500.jpg

Δημοσιευμένο

Τι μαγνήτες έχεις; Η κάθε εταιρία βγάζει δικό της κώδικα στο χρωματισμό. Μια απλή (στο πολύ γενικό όμως) λύση είναι να βρεις την αντιστοιχία του hot καλωδίου του κάθε μαγνήτη και να το βάλεις στη θέση που ήταν το καλώδιο που παλιού μαγνήτη

Αν θες απλά σχέδια και με πληθώρα επιλογών, δες αυτή τη σελίδα:

http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/

από το επίσημο site του seymour duncan

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο

Ξερω πως το μαυρο καλωδιο απο τους μανγητες θα μπει πανω στο pot τωρα υπαρχει ενα πρασινο καλωδιο κολλημενο πανω στο pot που μαλλον πρεπει να μπει πανω στο tone.Παντως εχω χασει την μπαλα.Αν μπορουσε να τσεκαρεις την photo και να μου ελεγες που θα μπει το καθε καλωδιο θα σου ειμουν ευγνομων.

Δημοσιευμένο

Αν δεν πεις ποιους μαγνήτες έχεις, δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Επίσης επειδή φαντάζομαι ότι δεν έχεις ξανασχοληθεί με κολλήσεις, αν η κιθάρα και οι μαγνήτες είναι καλοί, τότε ίσως να ήταν προτιμότερο να την πας σε κάποιον που ξέρει. Αλλιώς κάτσε να "παιδεύεσαι". Καλό κάνει, μαθαίνεις και έχει και τη φάση του  :)

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο

Εχω ξανακανει κολησεις σε les paul και strat αλλα ηταν πολυ πιο ευκολο.Οι μαγνητες ειναι duncan design και η κιθαρα δεν ειναι και η πιο ακριβη του κοσμου οποτε λεω να το κανω μονος μου.

Ευχαριστω

Δημοσιευμένο

Εκανα τις κολησεις αλλα τωρα υπαρχει ενα πολυ εντονο βουητο και 99% ειναι η γειωση γιατι οταν ακουμπαω καπιο pot h τους μαγνητες το βουητο σταματαει.Πως το διορθωνω αυτο?

Ευχαριστω

Δημοσιευμένο

Η γειώση πρέπει να κατλήγει στο jack. Το έχεις τσεκάρει αυτό? Στην εικόνα δεν φαίνεται κάτι.

Επίσης τσέκαρε εάν έχεις ενώσει τα 2 pot?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...