nikos17m Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδες θα ηθελα την βοηθεια σας,οπως γραφω και στον τιτλο θα ηθελα να μου πειτε αν χρειαζετε Bias ο amp οταν βαλω καινουργιες λυχνιες. Ευχαριστω Νικος
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 αν χρειαζετε Bias ο amp οταν βαλω καινουργιες λυχνιες. Οχι δεν χρειαζεται www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
nikos17m Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω SF για την απαντηση,τι λυχνιες θα μου προτεινες?Νομιζω αυτες που εχει μεσα ειναι Sovtek η ΕΗΧ και σκεφτομαι να βαλω JJ.Εσυ τι λες θα δω βελτιωση στον ηχο η να τον αφησω stock?
spiros69 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Θα δεις μια πολυ μικρη διαφορά...Κινέζικες φοράει ...κι εγω τις αλλαξα με JJ αλλα δεν ακουσα τρελες διαφορές...λιγο πιο καθαρα παιζει... ;) seven deadly sins..........
nikos17m Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2010 Εχω ακουσει καλα λογια για τις tung-sol 12ax7 να τις προτιμισω?και αν ναι απο που μπορω να τις παρω σε καλες τιμες. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση