snare Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2006 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ NOIZάδες!!! ....και καλά αυτιά :D
taq Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2006 Καλή χρονιά και από εμένα σε όλους 8) In Fender Strat we trust!
kotsadoros Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2006 kalh xronia se olous kai apo emena
gmoll Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2006 Καλή χρονιά σε όλους,με πολύ ελεύθερο χρόνο!!!! :D If the house is rocking,don't bother knocking...
ikon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 Με μια μικρή καθυστέρηση.. θα ήθελα και εγώ να σας πω χρόνια πολλά. Σας εύχομαι το 2006 να σας φέρει ότι επιθυμείτε. Εγώ πάντως κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου... :lol:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 ikon χρωστάς ένα κολάζ απο πέρσυ ε; :wink: :D You are wrong f**ked and overatted...
ikon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 Σοβαρά...? μην ανησυχείς... θα επανέλθω δυναμικά φέτος χεχε... 8)
elavd Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 ikon χάθηκες...!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
ikon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 Φίλε μου elavd έχεις δίκιο, λίγο η δουλειά λίγο η mrs ikon.. πάει ο ελεύθερος χρόνος. Τώρα που τα πράγματα έχουν χαλαρώσει λίγο, θα τα λέμε πιο συχνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση