ReCoC Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2005 Εμένα ο καλός αγιος Βασίλης (thomann) μου έφερε (ή μάλλον θα μου φέρει απο βδομάδα ελπίζω) το tech 21 bass driver prog. !!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!! Free thinkers are dangerous...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ θα σπάσω την GAS παράδοση μιας και πήρα πολλά πετάλια τον Σεπτέμβριο οπότε είπα να πάρω μια κάρτα γραφικών για το PC μου.Και αυτό για να παίξω το αναθεματισμένο NFS Most Wanted γιατί το PC στην προηγούμενη κατάσταση του κότευε :lol: :lol: Αλλιώς με έβλεπα και εμένα με κανένα καινούριο dist.pedal :D :D You are wrong f**ked and overatted...
Earendil Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ πάλι περιμένω από τον Santa Stewmac.com κάποια στιγμή μέσα στον Γενάρη πολλά και διάφορα ανταλλακτικά για την (πάλαι ποτέ) ταπεινή Epiphone G-400. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ! :twisted: Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σ'όλο το noiz... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 Εμένα παιδιά μου πήρα το σύστημα AXON για κιθάρα, και έχω φάει ένα κόλλημα από προχθές που το παρέλαβα!!! :) http://shopen.terratec.net/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=419 Ένα σας λέω όποιος το δοκιμάσει θα θελήσει να το αγοράσει σίγουρα 8)
morello Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 εγω τσιμπησα ena flanger ibanez fl9 και συντομα και ενα digidelay... I am Calm like a bomb
mogsub Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 έναν orange rocker 30c και το digidelay της digitech
nizz Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάλι περιμένω από τον Santa Stewmac.com κάποια στιγμή μέσα στον Γενάρη πολλά και διάφορα ανταλλακτικά για την (πάλαι ποτέ) ταπεινή Epiphone G-400. Τι ακριβώς πήρες? Γιατί και εγώ σκέφτομαι να αναβαθμίσω λιγάκι την πιστή Epiphone G-310.
iliasbass Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 αφου με εψησε η καλη μου να της παρω δωρο για χριστουγεννα κοσμημα. Την "αναγκασα" να μου παρει σκληρη θηκη για το μπασσο αφου απο τοτε που πηρα saxo βρισκει λιγο το μπρατσο στον θολο του πορτ-παγκαζ. Και μιας και το υπολειπο δωρο πηγε στο ... "καθιστικο" με τα υπολειπα πηρα το "on the outside" απο starsailor κεραυνοπουλο εν δραση!!!
dirtrider_gr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2006 Peavey Classic 30 μετά απο πολύ ψάξιμο.Και με αρέσει... :)
gmoll Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2006 Ο ¶ι (musicstore) Βασίλης μου έφερε το toneport ux2 της line6 και περιμένω τα bx5a monitor της m-audio. If the house is rocking,don't bother knocking...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση