zack Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 οχι δεν τα πεταω ;D μερικα κανουνε 600 ευρω το ενα...πορωση με αναλογια βλεπεις:) κοιτα επειδη εχω μια καταρα και μου καιγοντε οι καμπινες(πολυ λιωσιμο με την μπαντα μου :P) ειπα να παρω κατι γυρω απο 200 αν αξιζει οντως μεχρι 500 που αυτο σημαινει μαρσαλ :P....τα λεφτα δν ειναι το προβλημα...απλως εχω μαθει να υποστηριζω και εταιριες που δν ειναι και τοσο κατα καποια εννοια μαινστρειμ....μπορει να βγαζεις καλυτερο ηχο με την επιφον ας πουμε ;D....και εγω σκεφτομαι παντως για την κλασσικη της μαρσαλ:)
ELIANIOS Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 dual rectifier classic φιλε μου ;D ενυσχιτης κλασικης?? ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
zack Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 ναι δινει απιστευτα γκαζια ;D η κλασσικη με 2 emg πανω ;D
ELIANIOS Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Λοιπον ακου τον freerock κατι ξερει Πρωτος εγω ειχα πεταλια μεσω ορου 600-700 ευρω το καθ ενα Και που κατεληξα? Marshall jack booster les paul και αντε γεια. Σκεψου το. Life is Rock n Roll/so that freerocker? ;) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 τα λεφτα δν ειναι το προβλημα... το καταλαβαμε...στη θεση σου θα υποστηριζα τις mainsτream εταιρειες... παρε μαρσαλ... Αντε καλες αγορες φιλε ζακ! :) φιλε μου ελιανιος... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
zack Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 μπα εχω περιεργο γουστο στο ντιστ ;D οταν βαζω λαμπατο ντιστ βαζω και το tubescreamer....πληροφοριακα παιζω metalcort οπως το λεει ενας φιλος μου screamo,post-hardcore σε τετοια κατασταση ;D
aris 17561 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Marshall jack booster les paul αυτο ειναι gear... μετα τι αλλο θες.... τα εχεις ολα... http://www.youtube.com/user/aris17561
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2010 φίλε Zack εγώ παίζω με έναν Marshall JCM 900 και πρόσφατα τσίμπησα από το Thomann μια καμπίνα Framus 2x12 με Celestion Vintage 30 ηχεία, η οποία βγαίνει και σε έκδοση 4x12. Μπορώ να πω ότι έμεινα ΆΦΩΝΟΣ με την ηχάρα! Κατά τη γνώμη μου αξίζει να ρίξεις μια ματιά ;-) http://www.myspace.com/headcleanerband
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση