aris 17561 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 συμφωνω οτι αποτελει πηγη σοβαρης πληροφορησης . μεσα απο τις προτασεις και τις συζητησεις βγαινει ενα συμπερασμα... και το οτι δεν γνωριαω καποια πραγματα τι σημαινει οτι πρεπει να μιλατε μονο εσεις που ξερετε και εμεις να διαβαζουμε οι ασχετοι ? αν ειναι ετσι ο μονος που πρεπει ναμιλαει ειναι ο superfunk. ρωταει κατι το παλικαρι. μεσα στην διαθεση μου να βοηθησω οσο λιγο μπορω μπηκα στο τομαν και ειδα την προταση του τομαν και την παρεθεσα για να ξεκινησει καπως η κουβεντα... παρακατω ειδα οτι υπαρχει καποια αλλη σε πιο καλη τιμη και εθεσα και αυτο το ενδεχωμενο... δηλαδη τι επρεπε να κανω ? εφοσον ηθελα να αξιολογηθει και η fenter στο συγκεκριμενο θρεντ επρεπε να περιμενω να το κανει καποιος γνωστης ? πηρα την προτοβουλια και την εβαλα και αυτην την συζητηση. οσο για το ισως ναι το ισως εκφραζει ενδεχωμενο , απλη συναντηση οπως το ειπες και εσυ... εβαλα ενα ενδeχωμενο στο τραπεζι δειχνοντας ξεκαθαρα το χαμηλο επιπεδο των γνωσεων μου ωστε να δωσει καποιος γνωστης απαντηση σε αυτο το ενδεχωμενο ωστε ειτε να το στηριξει σαν ενδεχωμενο ειτε να το αποριψει. ετσι αναλογα με τις ψηφους που θα δινανε οι γνωστες θα εβγαινε και το τελικο συμπερασμα.το φορουμ πραγματι απο το λιγο διαστημα που ειμαι μελος εχω αντιληφθει οτι αποτελει μεγαλη πηγη γνωσης ομως αν δεν μπορουμε να πουμε και τιποτα λογω λογωκρισιας και παρερμηνευσης αυτων που γραφονται τοτε θα παψεi να ειναι πηγη πληροφορησης γιατι ο καθενας θα σταματησει να κανει ερωτησεις γιατι θα φοβατε μην πει βλακεια... δεν υπαρχουν ηλιθιες ερωτησεισ . ολεσ ςιναι ερωτησεισ και αν καποιοσ ρωταει κατι πaει να πει οτι δεν το ξερει. επισης ολοι πρσπαθουμε με τον ενα η τον αλλο τροπο να μαθουμε καποια πραγματα. ψαχνω κι εγω να παρω μια καμπινα 4επι 12 και επι την ευκαιρια για να μην ανοιξω θρεντ ειπα να βαλω μεσα στο ποστ αυτο και τις δικεσ μου ερωτησεις. ετσι ειπα και επαναλαμβανω μηπως ο φιλος παραπανω να εξετασει ενα ακομη ενδαχωμενο ? αν θες να το εκλαβεις το ισως ως βεβαιοτητα καντο , ομως εγω δεν ειπα αυτο... οσο για το ρε φιλε το παιρνω πισω αν νιωθεις οτι ειναι προσβλητικο http://www.youtube.com/user/aris17561
roussos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 παιδια ηρεμηστε peace:D εδω ειμαστε για να ανταλλαζουμε αποψεις οχι για να διαφωνουμε.....τωρα οσον αφορα τις καμπινες που μου δειξατε θέλω να ξέρω στην κατηγορία 200-500 ευρω ποια είναι η καλύτερη για clean γιατι ολον τον ήχο μου τον φτιάχνω με πεταλια......κατι οφφ τοπικ κοιταξτε τιμη της tsl100 σε θωμα και dv247;) Πραγματι ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη της κεφαλης. Προσεχε ομως, προσφατα αγορασα πεταλι απο dv247 (επειδη ηταν σε καλυτερη τιμη) και μου το εστειλαν με το αγγλικο συστημα για πριζα κι ηθελα ανταπτορα. Να τους το πεις πριν την παραγγελεια, μην την πατησεις κι εσυ! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.
zack Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 ναι ευχαριστω για την προειδοποιηση αλλα εχωντασ 9 χρονια στον χωρο και ψωνιζοντας τα 5 απο εξω και την εχω πατησει και μια φορα σαν και εσενα φιλε μου (:Ρ) ξερω οτι αγγλια ελλαδα εχουμε διαφορα στα βολτ στις πριζες....ευχαριστω παντως!!
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 φιλε zack αλλο 200 αλλο 500 ευρω.... με 589 ευρω παιρνεις την κλασσικη 1960 της marshall. επισης αφου θα χωσεις επανω πεταλια και παραμορφωσεις μην ξεκινας με το ποια καμπινα εχει καλα καθαρα αλλα ποια κεφαλη εχει καλα καθαρα. μετα βλεπεις και για την καμπινα. Καλα καθαρα παντως(αν και υποκειμενικο)εχει γενικα η fender σε ο,τι παραγει, αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι και τοσο συμβατες με τον ηχο της marshall. Πιστευω να σε μπερδεψα... ;D Παρε καμπινα marshall να σαι ομορφος... M412B 295 ευρω με eminence 300w συνολο. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
zack Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 ευχαριστω αλλα και παλι εχωντας κανει εκτενη ερευνα οσον αφορα την κεφαλη διαλεξα την Tsl100 γιατι εχει πολυ καλα καθαρα...για να το εξηγησω καλα....για τα καθαρα εχω φεντερ twin reverb και για τα ντιστ θα εχω τον μαρσαλ...δν με ικανοποιει πια ο μεσα που εχω αν και κανει τα διπλασια λεφτα :P
aris 17561 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 ποιον mesa εχεισ ? το κανεισ ανταλλαγη με ενα κομπο 30 βατ μαρσαλ ;D ;D ;D ;D πλακιτσα... εννοειται... βρε παιδια δεν μου λετε και εμενα τι πρπει να κοιταμε κατα το ψαξιμο καμπινας ? σχτικα με τα βατ και τα ομ λαω . μην βαλω και καμια φωτια εδω περα... επισης τι αλλο κοιταμε? απο ηχεια και τετοια εννοω... http://www.youtube.com/user/aris17561
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 συγνωμη ρε ζακ, εχεις τουιν,μεσα,εξω,θα παρεις τιεσελ και κοιτας καμπινα 4χ12 με 200ευρω ??? Παρε παιδακι μου εκει μια καλη μαρσαλ να τελειωνεις,γιατι παλι ανικανοποιητο σε βλεπω... Α!τα πεταλια πετα τα...αμαρτια ειναι... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 ποιον mesa εχεισ ? το κανεισ ανταλλαγη με ενα κομπο 30 βατ μαρσαλ ;D ;D ;D ;D πλακιτσα... εννοειται... βρε παιδια δεν μου λετε και εμενα τι πρπει να κοιταμε κατα το ψαξιμο καμπινας ? σχτικα με τα βατ και τα ομ λαω . μην βαλω και καμια φωτια εδω περα... επισης τι αλλο κοιταμε? απο ηχεια και τετοια εννοω... δε μπορει,ολο και καποιο ποστ θα υπαρχει να τα λεει ολα... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
ELIANIOS Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 συγνωμη ρε ζακ, εχεις τουιν,μεσα,εξω,θα παρεις τιεσελ και κοιτας καμπινα 4χ12 με 200ευρω ??? Παρε παιδακι μου εκει μια καλη μαρσαλ να τελειωνεις,γιατι παλι ανικανοποιητο σε βλεπω... Α!τα πεταλια πετα τα...αμαρτια ειναι... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Περιττο να σου πω οτι πεταξα και το ντιλει. Μπουστερ μονο να βρωμιζει το καθαρο στα σολα τα καθαρα και μπουστερ στο 2 καναλι να βρωμιζει και να βγαινω μπροστα στις βρωμιες. Οσο αφορα τα βολιουμ και τα τοουν της lp σα να παιζω ps3 & μ αρεσει 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση