Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να αγοράσω μια marshall κεφαλή και έχω καταλήξει στην tsl100....αλλα επειδή δεν εχω ψαχτεί και τόσο γύρω απο cab ζητάω μια γνώμη μιας και ξέροντας οτι υπάρχουν πολλοί πορωμένοι εδω μέσα....thanks προκαταβολικά guys:)

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Τη συγκεκριμενη καμπινα την κοιταγα κι εγω, επειδη η κεφαλη που εχω ταιριαζει πολυ καλα με αυτα τα ηχεια, αλλα δεν ειναι παραξενο που κανει 344 ενω τα 4 ηχεια και μονο κοστιζουν παραπανω;; Ειναι τρομερη τιμη, μακαρι να μην ειναι μουφα.

Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.

Δημοσιευμένο

δεν ειναι παραξενο που κανει 344 ενω τα 4 ηχεια και μονο κοστιζουν παραπανω;; Ειναι τρομερη τιμη, μακαρι να μην ειναι μουφα.

ας ειμαστε θετικοι ανθρωποι...

εγω παντως που θελω να παρω μια καμπινα σκεφτομουν αυτην

http://www.thomann.de/gr/fender_fm412sl.htm

ενταξει fenter einai . δεν μπορει να μην ειναι καλη... βεβαια εχω εναν κομπο και θεπω να τον συνδεσω επανω αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κοιταξω απο νουμερα ωστε να μην τα καψω ολα...ισως και ο φιλος απο πανω να εξετασει και αυτην την επιλογη...

Δημοσιευμένο

ενταξει fenter einai . δεν μπορει να μην ειναι καλη... βεβαια εχω εναν κομπο και θεπω να τον συνδεσω επανω αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κοιταξω απο νουμερα ωστε να μην τα καψω ολα...ισως και ο φιλος απο πανω να εξετασει και αυτην την επιλογη...

οκ, δεν πάει ακριβως έτσι...! δεν ξέρεις τίποτα για αυτή, τι μεγάφωνα πχ φοράει (ούτε καν αυτά τα... νούμερα που λες!!!) αλλά σου αρκεί που είναι fender και μάλιστα την προτείνεις και αλλου... τον τελευταίο καιρό αυτό βλέπω να γίνεται όλο και πιο συχνά εδώ.

Δημοσιευμένο

αλλα δεν ειναι παραξενο που κανει 344 ενω τα 4 ηχεια και μονο κοστιζουν παραπανω;;

Έχει ξανασυζητηθεί αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν Βρετανικά vintage 30 αλλά και Κινέζικα.

http://www.thomann.de/gr/fender_fm412sl.htm

ενταξει fenter einai . δεν μπορει να μην ειναι καλη...

Aν πετάξεις τα μεγάφωνα ίσως... Είναι φτιαγμένη για τις τρανζίστορ κεφαλές frontman

και γράφει οτι 'σηκώνει' μόλις 100 watt, για διακοσμητική καλή είναι :D

Τώρα που βρίσκεται πάλι σε στοκ η παρακάτω

http://www.dv247.com/guitars/epiphone-so-cal-412sl-4x12-guitar-cab--37456

με eminence lady luck, δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε θέμα value for money ;)

Δημοσιευμένο

αλλά σου αρκεί που είναι fender και μάλιστα την προτείνεις και αλλου... τον τελευταίο καιρό αυτό βλέπω να γίνεται όλο και πιο συχνά εδώ.

ρε φιλε μην ψηνεσε γαι διαφωνια... που ειδες εσυ στο παραπανω μηνημα μου να την προτεινω ? ημαρτον δηλαδη ποσο δυσκολη μπορει να ειναι η επικοινωνια μεταξυ των ανθρωπων ? πολυ απλα ελληνικα γραφω και λεω οτι αφου ειναι fender του που....η , καλη θα ειναι και γραφω παρακατω ΙΣΩΣ Ο ΦΙΛΟς ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. το ισως εκφραζει πιθανοτητα , ενδεχωμενο . δηλαδη ειπα...

ισως δηλαδη...

ας υπαρξει ενα ενδεχωμενο ο φιλος παραπανω να εξετασει οχι να παρει ,

δεν ειπα παρε ειναι φοβερη ειπα απλως εξετασε φιλε μου και αυτην που ειναι φτηνη ισως να ειναι καλη . ισως , καμια προταση , μονο ισως ειπα...

on topic και παλι λοιπον τι πρεπει να κοιταμε απο νουμερα στην επιλογη καμπινας ? ισως αν μαθουμε αυτο να μπορεσουμε να ψαξουμε πιο ανετα στον τομαν...

για οποιον αναρωτηθει πως αφου δεν ξερω τι ειναι τα ομ και τα βατ προτεινα παραπανω την harley benton απαντω οτι απλα μπηκα στο τομαν και ειδα οτι αυτην προτινει ο τομαν ως καλη αγορα για την συγκεκριμενη κεφαλη και ειπα να την στειλω για να ξεκινησει καπως η κουβεντα..

παμε παραπανω λοιπον....

Δημοσιευμένο

http://www.dv247.com/guitars/epiphone-so-cal-412sl-4x12-guitar-cab--37456

με eminence lady luck, δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε θέμα value for money ;)

ωραια ειναι αυτη η επιφων... ειδα οτι σηκωνει και μεχρι 280 βατ ενυσχητη η λαθος καταλαβα.... εγω που εχω εναν κατοσταρι κομπο θα μπορει να συνδεθει με αυτην την επιφων η πρεπει να κοιταξω και τα ομ ? και κατι ακομα , απο ποια εξοδο του κομπο θα συνδθει με την καμπινα ? το send μηπως ?

Δημοσιευμένο

ρε φιλε μην ψηνεσε γαι διαφωνια... που ειδες εσυ στο παραπανω μηνημα μου να την προτεινω ? ημαρτον δηλαδη ποσο δυσκολη μπορει να ειναι η επικοινωνια μεταξυ των ανθρωπων ? πολυ απλα ελληνικα γραφω και λεω οτι αφου ειναι fender του που....η , καλη θα ειναι και γραφω παρακατω ΙΣΩΣ Ο ΦΙΛΟς ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. το ισως εκφραζει πιθανοτητα , ενδεχωμενο . δηλαδη ειπα...

ισως δηλαδη...

ας υπαρξει ενα ενδεχωμενο ο φιλος παραπανω να εξετασει οχι να παρει ,

δεν ειπα παρε ειναι φοβερη ειπα απλως εξετασε φιλε μου και αυτην που ειναι φτηνη ισως να ειναι καλη . ισως , καμια προταση , μονο ισως ειπα...

on topic και παλι λοιπον τι πρεπει να κοιταμε απο νουμερα στην επιλογη καμπινας ? ισως αν μαθουμε αυτο να μπορεσουμε να ψαξουμε πιο ανετα στον τομαν...

για οποιον αναρωτηθει πως αφου δεν ξερω τι ειναι τα ομ και τα βατ προτεινα παραπανω την harley benton απαντω οτι απλα μπηκα στο τομαν και ειδα οτι αυτην προτινει ο τομαν ως καλη αγορα για την συγκεκριμενη κεφαλη και ειπα να την στειλω για να ξεκινησει καπως η κουβεντα..

παμε παραπανω λοιπον....

Κατ'αρχήν το "ρε φίλε" δεν σου το επιτρέπω.

Δεύτερον, ναι, την προτείνεις (όταν μιλάς για ενδεχΩμενο, τι εννοείς; τυχαίας συνάντησης;)

Αυτό το φόρουμ έχει αποτελέσει πηγή σοβαρής πληροφόρησης και επικοινωνίας, χρησιμοποίησέ αυτές τις πληροφορίες για να μάθεις πράγματα. Μην προτείνεις αγορές όταν (αποδεδειγμένα) δεν γνωρίζεις για τι μιλάς (όπως τώρα καλή ώρα).

EDIT: η παράπάνω ερώτηση σου, (που μόλις είδα) για το απο που στέλνεις στην καμπίνα  ::) πρέπει να σε προβληματίσει για το αν εισαι σε θέση να προτείνεις (εκτός κι αν ρωτάς μόνο για να μάθεις), και πολύ περισσότερο να απευθύνεσαι σε κάποιον με τα "ρε φίλε"...

Δημοσιευμένο

παιδια ηρεμηστε peace:D εδω ειμαστε για να ανταλλαζουμε αποψεις οχι για να διαφωνουμε.....τωρα οσον αφορα τις καμπινες που μου δειξατε θέλω να ξέρω στην κατηγορία 200-500 ευρω ποια είναι η καλύτερη για clean γιατι ολον τον ήχο μου τον φτιάχνω με πεταλια......κατι οφφ τοπικ κοιταξτε τιμη της tsl100 σε θωμα και dv247;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...