stelios82k Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 καλησπέρα συμφορουμίτες, Αυτές τις μέρες μόλις τελείωσα ταυτόχρονα 2 πρότζεκτ που είχα ξεκινήσει. 1) Partcaster Guitar Σώμα Squier Affinity 1997 (εννοείται κινέζικο,γιατί είναι τα καλύτερα ξυλα ;D ) μπράτσο made in USA 1988 one piece maple κλειδιά - μαγνήτες wilkinson μόνο γέφυρα δεν μπόρεσα να βρω >:( θέλω χρυσή 52mm,αν έχει κανένας...) κόστος 100€ όλα εκτός από σώμα + μπράτσο που υπήρχαν! 2) ενισχυτής εξ'ολοκλήρου χειροποίητος (με το μεράκι κ τις γνώσεις του μέλλοντα πεθερού και όχι κάποιο έτοιμο κιτ) 50watt RMS περίπου από ότι λέει ο πεθερός! 2 Χ 6L6 made in slovakia JJ tubes 2 X ECC82 άγνωστες tubes 1 X ECC83 made in slovakia JJ tubes 2 Χ 12" Celestion Seventy 80 speakers κόστος: 65€ οι λάμπες, 16€ MDF ξύλο, 12€ δερματίνι, 6€ καλλύματα ηχείων και 60€ 2Χ12" celestion Seventy 80 ηχεία. τα υπόλοιπα προυπήρχαν! δυστυχώς δεν έχω προς το παρόν recording εξοπλισμό για να ανεβάσω κλιπς! we need to re-discover communication
mariopol Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Mια χαρα!!! :) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
antonisg Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Ωραίο το project σου φίλε, αλλά κόψε καμιά χορδή, θα βγάλεις κανένα μάτι ;D ;D ;D threadender
stelios82k Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 ευχαριστώ ρε παιδιά, μακάρι να μπορούσα να βάλω κ κλιπς. πάντως τα εύσημα για τονενισχυτήπάνε κυρίως στον πεθερό, έχει τεράστιες γνώσεις σε τέτοια θέματα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D δεν περίμενα ότι θα σχολιάσει κανείς τις χορδές που κρέμονται... we need to re-discover communication
nikos17m Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Συγχαρητηρια φιλε μου πολυ καλη δουλεια.
stelios82k Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Ξέχασα να σας πω ότι παίζω μπάσο... :-\ τουλάχιστον άμα κάνω γιο να μάθει να παίζει σε αξιοπρεπή όργανα ;D we need to re-discover communication
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση