Synyster_G Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Γεια σας παίδες θέλω αναλυτικές πληροφορίες για το πως να φτιάξω ένα footswitch για τον ενισχυτή μου . σε περίπτωση που μου δώσετε λινκ θα βοηθούσε πολύ να είναι στα ελληνικά ;) Περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ προκαταβολικά Schecter Damien Special FR
Synyster_G Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Α δεν ανέφερα ότι ο ενισχυτής μου έχει είσοδο 1/4 για footswitch και θέλω ΜΟΝΟ να αλλάζει μεταξύ καθαρού και βρόμικου ! Schecter Damien Special FR
IBRG550 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Στο κάτω μέρος της σελίδας, στο έκτο topic θα βρεις αυτό που ψάχνεις... εφόσον βέβαια να μπορείς να διαβάσεις το schematic.
Synyster_G Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Στο κάτω μέρος της σελίδας, στο έκτο topic θα βρεις αυτό που ψάχνεις... εφόσον βέβαια να μπορείς να διαβάσεις το schematic. to schematic που δίνει ο συνφορουμιτης σε αυτό το τοπικ ειναι πιο περιπλοκο απο αυτο που ζητάω ;) Schecter Damien Special FR
IBRG550 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Γιατί δεν αγοράζεις ένα έτοιμο footswitch? Μπορείς να βρεις εδω: http://www.banzaimusic.com/Amp-Footswitches/ καταλαβαίνω βέβαια την όλη χαρά του DIY, αλλά δεν ξέρω που μπορείς να βρείς πιο απλό schematic.. :-\
Synyster_G Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 το θέμα με το schematic είναι αυτή η οθονουλα που έχει βάλει εγώ δεν την χρειάζομαι απλά ένα κουμπί on / off Schecter Damien Special FR
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Παρε ενα βυσμα 1/4 στερεωφωνικο,κολλα ενα καλωδιο στο μηκος που θες.τοποθετησε το στην υποδοχη πατα το κουμπι του βρωμικου καναλιου και μετα στην αλλη ακρη που εχεις τρια καλωδια δες με ποια αλλαζει το καναλι,σιγουρα θα ειναι τα δυο απο τα τρια.πηγαινε και σε ενα ηλεκτρονικαδικο παρε ενα αλουμινενιο κουτι ενα διακοπτη DPDT ή SPDT και ετοιμο το πεταλι.παντος ετοιμα footswitch μπορεις να βρεις πολυ φθηνα δες εδω http://www.pssl.com/Marshall-PED801-Single-Footswitch-wLead--LED
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 βασικα αξιζει να παρεις ενα απο το site που λεει ο IBRG550.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση