freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Κι ομως υπαρχει ακομα αυθεντικο,χωρις πολλα πολλα ροκ... Να ζησει το αμερικανικο βλαχοροκ!!! Βαρατε παλικαρια απ το Kentucky... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Αν και δεν μου άρεσε η προσέγγιση του κιθαρίστα στο σόλο, μου άρεσαν πολύ. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα γκρουπ που παίζουν το λεγόμενο κλασσικό ροκ αλλά τα ΜΜΕ δεν τα πολυσπρώχνουν InfluenSir!
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Η αληθεια ειναι οτι στο σολο μας βγαζει λιγο τη ψυχη γιατι αυτοχαρακτηριζονται και ως ψυχεδελικοι,αλλα γενικα ειναι πολυ αυθεντικο γκρουπ.Αν ακουσετε τα κομματια τους στο myspace θα καταλαβετε. Λιγο δυσπεπτοι ωρες ωρες αλλα πολυ αυθεντικοι. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 εντάξει ο Greg Martin έχει έναν απ΄τους καλύτερους classic rock ήχους. Επίσης είναι ατομάρα, και ενεργό μέλος του LPF. Aλλά πολύ βλάχος ρε παιδί μου...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Ειδες με τι παιζει ο κιθαριστας? slp νομιζω Αυριο η μεγαλη μερα. Μπαι δε γουει παλι με εστειλες γκρουπαρα οριτζιναλ. Αιντε με εκανες να αλαξω amp θα σε κανω νε παιζεις μe lp ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
antonisg Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Ωραίο συγκρότημα, μου άρεσε η μινιμαλιστική τους προσέγγιση στο κλασσικό southern rock ήχο χωρίς πολλά-πολλά εφέ και βαβούρα. 8) threadender
Shadowplay Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 πω πω αυτη η αμερικανια θεε μου!!ελεος!ζητω η union jack! ;D ;D
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Oντως πολυ βλαχος,αλλα αν δεν εισαι pure blaxos δεν μπορεις να κανεις τετοιο γκρουπ... Εμενα μ αρεσε πολυ η φωνη του τραγουδιστη αλλα και η ατομαρα ο ντραμερ... Σα να το σκασε απ το στρατευμα του General Lee kαι το ριξε στην παρανομια ειναι ειναι ο π...... Ναι με LP παιζει... περιττο να σου πω οτι την τελευταια βδομαδα παιζω μονο τη Gibson μιας και της εβαλα σφαιρες(χορδες...)...αλλα θελω και λιγη στρατοκαστερατη βρωμα ωρες ωρες...οποτε την εχω διπλα οπλισμενη... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
ELIANIOS Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Oντως πολυ βλαχος,αλλα αν δεν εισαι pure blaxos δεν μπορεις να κανεις τετοιο γκρουπ... Εμενα μ αρεσε πολυ η φωνη του τραγουδιστη αλλα και η ατομαρα ο ντραμερ... Σα να το σκασε απ το στρατευμα του General Lee kαι το ριξε στην παρανομια ειναι ειναι ο π...... Ναι με LP παιζει... περιττο να σου πω οτι την τελευταια βδομαδα παιζω μονο τη Gibson μιας και της εβαλα σφαιρες(χορδες...)...αλλα θελω και λιγη στρατοκαστερατη βρωμα ωρες ωρες...οποτε την εχω διπλα οπλισμενη... Θα μεγαλωσεις και συ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dπλακα ενοειτε 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2010 εντάξει ο Greg Martin έχει έναν απ΄τους καλύτερους classic rock ήχους. Επίσης είναι ατομάρα, και ενεργό μέλος του LPF. Aλλά πολύ βλάχος ρε παιδί μου... Είναι αυτός που έπαιζε στους Kentucky Headhunters? InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση