mikevas Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Kαλησπέρα, έχω μια American Deluxe Stratocaster HSS και με προβληματίζει το γεγονός ότι έχω hum στις θέσεις 4 και 5. Ο neck και o middle είναι εντελώς ήσυχοι ακόμα και με πολύ γκάζι, μόλις εμπλέκεται στο κύκλωμα ο bridge (Fender DH-1) βάζει hum. Είναι φυσιολογίκο; Ευχαρίστω!
AL PACINO Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 παραδοξο.θελει φτιαξιμο.αν δεν μπορεις μονος πηγαινε καπου
mikevas Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Και εγώ έτσι νομίζω. Υπάρχει περίπτωση οι SCN (neck, middle) να είναι πιο ήσυχοι από τον DH-1; Υπαρχει κανείς που έχει την ίδια κιθάρα ή έστω τους ίδιους μαγνήτες;
andreashad92 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Έχω εγώ μια...και οι 2 SNC και ο DH-1 βγάζουν πεντακάθαρο ήχο... κάτι με τη γείωση του DH-1 θα παίζει στην δική σου.... God's name is John...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 +1 για γείωση When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση