SonicBlister Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 έχω αρχίσει να κάνω να ηχογραφώ τον mesa roadking. Σήμερα αφαίρεσα την γκρίλια μπροστά από την καμπίνα ώστε να μπορώ να βλέπω πολύ συγκεκριμένα το σημείο που βάζο το μικρόφωνο. θα ήθελα να μάθω άμα αυτή η γκρίλια πεζει κάποιο ρολο στον ήχο. thnx
SonicBlister Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 e...ρε παιδιά όχι τόσες απαντήσεις. >:(
mikevas Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω αν ακούει διαφορά τώρα, πάντως όταν θα καρφώσει το ηχείο με το headstock της Jackson θα ακούει διαφόρα. Μεγάλη!
Nikoubis Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω αν ακούει διαφορά τώρα, πάντως όταν θα καρφώσει το ηχείο με το headstock της Jackson θα ακούει διαφόρα. Μεγάλη! PANK.
SonicBlister Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 e... parker. αλλα δεν παίζει να γίνει αυτό. αλλα νομίζω ότι υπάρχει διαφορα - δεν την ακούω προς το παρόν, :P
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 θα ήθελα να μάθω άμα αυτή η γκρίλια πεζει κάποιο ρολο στον ήχο. thnx Έχω την εντύπωση πως το grill είναι εκεί για λόγους προστασίας των μεγαφώνων και μόνο. www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/
Pointy Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Και για να ξεχωριζεις vintage ενισχυτες ;D
dmilo Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 Έχω την εντύπωση πως το grill είναι εκεί για λόγους προστασίας των μεγαφώνων και μόνο. και για να δίνεις χρώμα στο ψητό. Σοβαρά τώρα, είναι θέμα προστασίας του μεγαφώνου. RANDOMIZE USR 0
SonicBlister Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2010 έχω την εντύπωση ότι η MESA λέει στο site τις ότι η γκρίλια πεζή ρολο στον ήχο... ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση