rhcpgiannis Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Καλησπερα νοιζαδες εχω μια Dean V michael schenker std και εναν marshall mg30dfx και ενδιαφερομαι να παρω ενα πεταλι για μεταλ καταστασεις (metallica megadeth maiden trivium) εχετε να μου προτεινετε κατι?? (αν εχει ξαναανοιξει παρομοιο θεμα αφιστε μου ενα λινκ και διαγραψτε αυτο) Ευχαριστω! One More Of Me...
nikos17m Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Γεια σου Γιαννη εγω θα σου προτεινα το metal muff top boost και απο οτι πηρε το ματι μου ενα παιδι το πουλαει και ειναι απο αθηνα και αυτος.Κανε ενα search και αν το βρεις πανε ακουσε το και αν σου αρεσει πανε παρτο.Ειναι το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Ελπιζω να σε βοηθησα.
acidhoh Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 telegun - msd κοστιζει 200 ε αλλα τα αξηζει.... τσεκαρε το
nikos17m Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 ρε παιδια το παιδι εχει τρανσιστορ μαρσαλακι δεν θα ειναι τσαμπα τα λεφτα αν παρει το msd?μονο στα στουντιο θα το γουσταρει ασε που ειναι και πολλα τα λεφτα.
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Γεια σου Γιαννη εγω θα σου προτεινα το metal muff top boost και απο οτι πηρε το ματι μου ενα παιδι το πουλαει και ειναι απο αθηνα και αυτος.Κανε ενα search και αν το βρεις πανε ακουσε το και αν σου αρεσει πανε παρτο.Ειναι το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Ελπιζω να σε βοηθησα. Σ'ευχαριστω Νικο, και εμενα το ειχε παρει το ματι μου στις αγγελιες αλλα πρεπει να πουλιθηκε. Μπορω να το βρω Ελλαδα η αναγκαστικα απο Θωμα..? telegun - msd κοστιζει 200 ε αλλα τα αξηζει.... τσεκαρε το Ευχαριστω πολυ acidhoh και εννοιτε πως θα το τσεκαρω εχω διαβασει τα καλιτερα για αυτο το πεταλακι! One More Of Me...
nikos17m Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Πιστευω πως θα το βρεις εδω στην σαλονικα στο εχω δει σε αρκετα μαγαζια ποσο μαλλον στην αθηνα που ειναι διπλασια και βαλε.
saharaman Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 τσεκαρε κ το tech 21 gt 2... 200 ευρω εχει καινουριο αλλα μεταχειρισμενο ανεβαινει συνεχεια στις αγγελιες. Και θα το βρεις με καμια κατοσταρα.
Regent Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 telegun - msd κοστιζει 200 ε αλλα τα αξηζει.... τσεκαρε το + 1000 Μη ψάχνεις τίποτα άλλο σε πετάλι. TO BEER OR NOT TO BEER
spiros69 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2010 Ρίξε μια ματιά κι εδώ... seven deadly sins..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση