nickpro Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σετ ακουστικά (μέχρι 50 €) για να παίζω ηλεκτρική κιθάρα και το βράδυ. Ο ενισχυτής μου είναι Marshall MG DFX 30 και η κιθάρα μου Epiphone Les Paul Standard. Έχω ακούσει διάφορες προτάσεις, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας, σαν πιο ειδικοί που είστε. :)
nickpro Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σετ ακουστικά (μέχρι 50 €) για να παίζω ηλεκτρική κιθάρα και το βράδυ. Ο ενισχυτής μου είναι Marshall MG DFX 30 και η κιθάρα μου Epiphone Les Paul Standard. Έχω ακούσει διάφορες προτάσεις, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας, σαν πιο ειδικοί που είστε. :) Υπάρχει κανείς που να μπορεί να με βοηθήσει?? ???
mariossen Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Για τη δουλειά που τα θέλεις οποιδήποτε σετ ακουστικών μόνιτορ κλειστού τύπου κ αν πάρεις είσαι οκ!Δεν έχει καμία σχέση η περιγραφή του εξοπλισμού σου! :)
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 ...κι αν πάρεις και κάτι σαν αυτό http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=2_22_2203&products_id=4763 μπορεί και να αφήσεις στην άκρη τον MG... :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση