bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Η Ελλάδα είναι σεισμογενής περιοχή..... ;) Στον 1ο είμαι, δεν θα κουνήσει πολύ ;) Ταπεινά ξε- ταπεινά είναι ωραία να τα βλέπεις εκεί :D εκτός απ αυτό το πράσινο εκεί άκρη άκρη :-X Αρκεί να μην δεί ο σπιτονοικοκύρης πως του έκανα τον τοίχο. Για το precision δεν ακούω κουβέντα, είναι μακράν το πιο cool squier στην πιάτσα :D αν είχε και ενα ωραίο παχύ μπράτσο με maple ταστιέρα... Προδότη αδελφέ είσαι πολύ κοντά στην custom διαστροφή που σκέφτομαι σήμερα .......... Μπράτσο κιθάρας χωρίς tuner holes (για να ανοίξεις 4) και nut για μπάσο πάνω σε σώμα τέλε αρουτάριστο για να μπεί γέφυρα μπάσου και p μαγνήτης? ;D
Babtua Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Μπράτσο κιθάρας χωρίς tuner holes (για να ανοίξεις 4) και nut για μπάσο πάνω σε σώμα τέλε αρουτάριστο για να μπεί γέφυρα μπάσου και p μαγνήτης? ;D Τώρα είσαι κοντά στη δικιά μου διαστροφή που σκέφτομαι λίγο καιρό τώρα... Αρβύλες...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Τώρα είσαι κοντά στη δικιά μου διαστροφή που σκέφτομαι λίγο καιρό τώρα... Έχω πολλά σχέδια να σου δώσω. ;D Αλλά δε λέει..... Τα κανε σωστά η G&L. Και με hollow Τα έχουν (κάτι Κινέζικα) πάφθηνα στο Ebay από Γερμανία Με καθαρό τελε σώμα πας βουρ για neck dive με 34άρι. Το bronco neck ταιριάζει ντεμεκ για short με tele σώμα. Την διαστροφή μου την έστειλα στον Χ .......... :o Αλλο ένα ποστ και το σπάω γιατί το έκανα μαντάρα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Nikoubis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 No παντοφλα here, αλλα τουλαχιστον σας εχω ωραιο παπλωμα...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 No παντοφλα here, αλλα τουλαχιστον σας εχω ωραιο παπλωμα... +1
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Μιλάμε για το μοναδικό μπάσο που με έκανε να ξανασκεφτώ την άρνησή μου απέναντι στα 5χορδα. Απλά καταπληκτικό και πανέμορφο. Τα κάνει όλα και δεν σιχαίνεται. ;D Να το χαίρεσαι. Χάθηκε ένα binding μωρέ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
X-minor Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Μιλάμε για το μοναδικό μπάσο που με έκανε να ξανασκεφτώ την άρνησή μου απέναντι στα 5χορδα. Απλά καταπληκτικό και πανέμορφο. Τα κάνει όλα και δεν σιχαίνεται. ;D Να το χαίρεσαι. Χάθηκε ένα binding μωρέ; Ακόμα και τα tribute είναι απλά απίστευτα! Τα Αμερικάνικα έχουν επιλογή και για binding και για ότι θελήσει το μάτι σου, αλλά το πληρώνεις αρκετά και περιμένεις επίσης αρκετά... :-\ edit: Είναι ιδέα μου, ή το thread έγινε show (off) your basses?
Nikoubis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Χάθηκε ένα binding μωρέ; Binding σε burst δε μου καθεται και πολυ καλα για να πω την αμαρτια μου. Και δυστυχως στην Ευρωπη δεν μπορουμε να αξιoποιησουμε ολες αυτες τις καστομιες που προσφερει σχεδον τζαμπα η G&L.
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 edit: Είναι ιδέα μου, ή το thread έγινε show (off) your basses? Και θα έπρεπε να παραμείνει........... ;D Binding σε burst δε μου καθεται και πολυ καλα για να πω την αμαρτια μου. Μια χαρά κάθεται. Απλά δεν "πατάει" σε αυτά τα curves. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Και θα έπρεπε να παραμείνει........... ;D Δε φτιάχνετε και τον τίτλο τότε?.. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση