X-minor Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Ναι ήταν μόλις το πήρα οπότε έπεσε περιποίηση αχαχαχαχ :D Στην παντόφλα δε καμιά. Όπως την είχα την άφησα. Όχι και short scale. Full scale είναι κανονικότατο :D :D Έλα τώρα. Πιο short-scale και απ'του Audiokostas είναι.
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Όχι και short scale. Full scale είναι κανονικότατο :D :D Για την Εύη, full scale είναι. ;D :P Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
bihlas87 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Mεγειες το 4χορδο Ευη... και τον τίτλο ;) Το precisionάκι μέσα στο πατούμενο έπρεπε να το βάλεις :D Ας βάλω και εγώ τα ταπεινά μου παιχνιδάκια
izzy_livin Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Ναι η δικιά μου φωτό βγήκε λίγο τρεμάμενη και βαριόμουν να ψάχνω για τρίποδα στο αχούρι. Super η ο χώρος σου Ευη. Όταν δεν πέφτει αρκετή μελέτη στο μπάσο πέφτει παντόφλα! ;D Greg Howe scares me..
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Ας βάλω και εγώ τα ταπεινά μου παιχνιδάκια Η Ελλάδα είναι σεισμογενής περιοχή..... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Για την Εύη, full scale είναι. ;D :P Τι έγινε μας έπιασε θέμα μεγέθους ξαφνικά :P Όταν δεν πέφτει αρκετή μελέτη στο μπάσο πέφτει παντόφλα! ;D Ώρα μου είναι γιατί 3 μέρες τώρα γρατζουνάω άσκοπα. Ας βάλω και εγώ τα ταπεινά μου παιχνιδάκια Ταπεινά ξε- ταπεινά είναι ωραία να τα βλέπεις εκεί :D εκτός απ αυτό το πράσινο εκεί άκρη άκρη :-X Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το σπίτι μου κ την παντόφλα μου ??? :P
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Τι έγινε μας έπιασε θέμα μεγέθους ξαφνικά :P Eδώ που τα λέμε (aka plaka-plaka) με δύο 30άρια και δύο 32άρια, ήρθε η ώρα να ξαναποκτήσω και ένα 34άρι. Και με έχει πιάσει πονοκέφαλος. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
X-minor Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Eδώ που τα λέμε (aka plaka-plaka) με δύο 30άρια και δύο 32άρια ήρθε η ώρα να ξαναποκτήσω και ένα 34άρι. Και με έχει πιάσει πονοκέφαλος. Εγώ τι να πώ στο 25.5"? :P Πάρε ένα 51 p να τελειώνεις την αναζήτηση.
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Εγώ τι να πώ στο 25.5"? :P Πάρε ένα 51 p να τελειώνεις την αναζήτηση. Προδότη αδελφέ είσαι πολύ κοντά στην custom διαστροφή που σκέφτομαι σήμερα .......... Αλλά σόρρυ, χαλάω το thread. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
X-minor Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Προδότη αδελφέ είσαι πολύ κοντά στην custom διαστροφή που σκέφτομαι σήμερα .......... Αλλά σόρρυ, χαλάω το thread. Δε ντρέπεσαι, gate keeper πράμα! ;D Απαιτώ ΠΜ! 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση