Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Thanks nickhigher ;)

Μόλις βρήκα ότι ο συγκεκριμένος κιθαρίστας έχει κάνει review (στα ελληνικά) για τη συγκεκριμένη κιθάρα :)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

• 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Εδώ ο εν λόγω κιθαρίστας  ;D. Διάσημο με έκανες!  :P

Δεν είχα αντιληφθεί τη συγκεκριμένη συζήτηση μέχρι τώρα, απλώς επειδή αναφέρθηκε η Wildkat: τρελό value for money! Το Bigsby άπαιχτο, οι μαγνήτες πολύ καλοί, κλειδιά, ηλεκτρικά κλπ. δεν έχουν παρουσιάσει κανένα θέμα. 

Προσωπικά πούλησα τη Stat, έχω την Tele στη θήκη της, κοινώς η "αγριόγατα" έγινε η βασική μου κιθάρα για όλα.

Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνεται για σκαφάκι-P90s-Bigsby σε αυτά τα λεφτά (~400 Ευρώ).

Δημοσιευμένο

Δεν είχα αντιληφθεί τη συγκεκριμένη συζήτηση μέχρι τώρα, απλώς επειδή αναφέρθηκε η Wildkat: τρελό value for money! Το Bigsby άπαιχτο, οι μαγνήτες πολύ καλοί, κλειδιά, ηλεκτρικά κλπ. δεν έχουν παρουσιάσει κανένα θέμα. 

Προσωπικά πούλησα τη Stat, έχω την Tele στη θήκη της, κοινώς η "αγριόγατα" έγινε η βασική μου κιθάρα για όλα.

Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνεται για σκαφάκι-P90s-Bigsby σε αυτά τα λεφτά (~400 Ευρώ).

Δεν την ανεβαζεις Καλοσκοπη να τη δουμε και εμεις και να την γρατζουνισουμε? :D :D ;)

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Δημοσιευμένο

Το άξιζες Θέμο ;)

Πολύ καλό το review σου :)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Δεν την ανεβαζεις Καλοσκοπη να τη δουμε και εμεις και να την γρατζουνισουμε? :D :D ;)

Δεν αποκλείεται μέσα στον Αύγουστο.  ;)

Το άξιζες Θέμο ;)

Πολύ καλό το review σου :)

Ευχαριστώ πολύ!  :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσιευμένο

Σορυ που ξεθαβω το θεμα . Μια swingster ειναι οκ και για πιο jazz standard παιξιμο . Δηλαδη ναι μεν θελω να παιξω πραγματα για τα οποια εχει φτιαχτει ( rockabilly , swing κτλ ) αλλα τωρα τελευταια κρυφοκοιταζω προς τη τζαζ οποτε αν παρω μια τετοια κιθαρα θα μπορει να με βγαλει και σε jazz φασεις τυπου wes motogomery , joe pass κτλ  .Επισης πιστευετε οτι θα δενει ηχητικα  σε ακουστικο σχημα μαζι με cajon και μια ακομα ακουστικη ( ισως και κοντρα μπασο ) ?

Δημοσιευμένο

Και οι...original ροκαμπιλαδες με...τζαζ κιθαρες επαιζαν,μια χαρα jazz θα παιξεις,ετσι κι αλλοιως αν ΞΕΡΕΙΣ να παιζεις τζαζ με οποιαδηποτε κιθαρα παιζεις δεν ειναι αναγκη να ειναι σκαφος ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Superfunk αυτη ειναι η πιο σωστη κουβεντα . Ενταξει πιο πολυ για το στυλ . Σε ακουστικη μπαντα που παιζει rockabilly  , swing και τετοια θα πηγαινει ? Τωρα τα παιζω αυτα με απλη ακουστικη

Δημοσιευμένο
Σε ακουστικη μπαντα που παιζει rockabilly  , swing και τετοια θα πηγαινει ?

εγω ειμαι γεροντας και οταν ακουω "ακουστικη" μπαντα περιμενω ΟΛΑ τα οργανα να ειναι ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ αλλοιως δεν ειναι ακουστικη ειναι.....μικτη... ;D

αν θες να την .....παιζεις ακουστικα ,χωρις ενισχυτη δηλ.,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...