dr.peters Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 που παει να πει πως οι τυποι με τα μπλουζακια θα εχουν προβλημα αν ισχυει κατι τετοιο! σε λιγο κοιταω και σας γραφω ακριβως! ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης....
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Τα εργα του Banksy κυκλοφορουν παντου χωρις copyright απο οσο ξερω...Απο μπλουζακια και αφισες για gigs μεχρι και σε εξωφυλλο εγκριτου περιοδικου που καμια σχεση δεν ειχε -οχι μονο με τον banksy αλλα με την τεχνη γενικοτερα- εχω δει εργα του. Δε ξερω καν αν μπορει να διεκδικησει copyright, δεδομενου του οτι παραμενει ανωνυμος μεχρι και σημερα... Ανώνυμος παραμένει όντως (πέρα από τις φήμες και πέρα από το γεγονός πως δεν εργάζεται ή εμφανίζεται πχ. με μάσκα), αλλά εκπροσωπείται νομικά, κάτι που του είναι απαραίτητο. Το βιβλίο Αλέξανδρε το έχω κοιτάξει κι εγώ αρκετές φορές, είτε σε σπίτι φίλης είτε όταν το περιεργάζομαι σε βιβλιοπωλεία χωρίς να το έχω αγοράσει μέχρι στιγμής (τι τσίπης...). Δυστυχώς δεν θυμάμαι τι λέει για αυτό το ζήτημα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Banksy does not endorse or profit from the sale of greeting cards, mugs, tshirts, photo canvases etc. Banksy is not on Facebook, Myspace, Twitter or Gaydar. Banksy is not represented by any form of commercial art gallery Από την πρσωπική του σελίδα! Κάτι μου λέει ότι δε θα πολυγουστάρει με τα μπλουζάκια αυτά! ;) Home - Editions Musica Ferrum
yannis37 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 εγω πάντως είμαι μεσα για αυτό σε medium http://www.bluebaldur.com/t-shirts/kk-mixed-feelings/prod_636.html HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση