yannis37 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 έχει παραγγείλει κανείς μπλουζάκια από http://www.bluebaldur.com/index.php Το διαφημίζει το NOIZ πανω πανω και μπηκα και είδα κάτι ωραία. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Evilnye Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δεν το ξέρω το μαγαζί, αλλά το ότι εμφανίζεται στο banner στο noiz δε σημαίνει πως σχετίζεται με το noiz με κάποιο τρόπο. Οι διαφημίσεις αυτές τις ορίζει το googleads και είναι τυχαίες από διάφορες σχετικές κατηγορίες.
yannis37 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 σωστός......λαθος εκφραση. το διαφημιζει ΣΤΟ ΝΟΙΖ πανω πανω και οχι ΤΟ ΝΟΙΖ πανω πανω . HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
dr.peters Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 παρολα αυτα μερικα απο τα τσερτς ειναι πραγματι πολυ ωραια! αν ειναι κανεις απο αθηνα που θελει να παρει, ας μου πει μπας και το κανονισουμε! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Απο Αμερική;... χμμμ... ίσως... Home - Editions Musica Ferrum
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Bλέπω τουλάχιστον 3-4 σχέδια ξεσηκωμένα από γκράφιτι του περίφημου Banksy, και αν δεν έχουν πάρει άδεια τους βλέπω να τρέχουν στα δικαστήρια... (αν και είναι τόσο ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης που μπορεί και να μην έχει καν κοπυράιτ στα street έργα του). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
dr.peters Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Bλέπω τουλάχιστον 3-4 σχέδια ξεσηκωμένα από γκράφιτι του περίφημου Banksy, και αν δεν έχουν πάρει άδεια τους βλέπω να τρέχουν στα δικαστήρια... (αν και είναι τόσο ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης που μπορεί και να μην έχει καν κοπυράιτ στα street έργα του). ο μπανξι πραγματι δεν εχει κοπυραιτ! :) εχω καποιο βιβλιο με εργα του,σκεψεις και αποψεις θα ψαξω το βραδακι να δω τι ακριβως γραφει και θα το ποσταρω! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
odis13 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Τα εργα του Banksy κυκλοφορουν παντου χωρις copyright απο οσο ξερω...Απο μπλουζακια και αφισες για gigs μεχρι και σε εξωφυλλο εγκριτου περιοδικου που καμια σχεση δεν ειχε -οχι μονο με τον banksy αλλα με την τεχνη γενικοτερα- εχω δει εργα του. Δε ξερω καν αν μπορει να διεκδικησει copyright, δεδομενου του οτι παραμενει ανωνυμος μεχρι και σημερα...
yannis37 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 τα μπλουζάκια έρχονται απο ταυλανδη και λένε οτι στα στέλνουν σε συσκευασια δωρου για να μην πληρωνεις τελωνεια HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
dr.peters Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Τα εργα του Banksy κυκλοφορουν παντου χωρις copyright απο οσο ξερω...Απο μπλουζακια και αφισες για gigs μεχρι και σε εξωφυλλο εγκριτου περιοδικου που καμια σχεση δεν ειχε -οχι μονο με τον banksy αλλα με την τεχνη γενικοτερα- εχω δει εργα του. Δε ξερω καν αν μπορει να διεκδικησει copyright, δεδομενου του οτι παραμενει ανωνυμος μεχρι και σημερα... μεχρι να βρω τις πληροφοριες απευθειας απο το βιβλιο..... http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081005114706AAttLmj Banksy allows everyone to use his art for personal amusement but doesn't want people to start a business with it. πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση