Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δεν το ξέρω το μαγαζί, αλλά το ότι εμφανίζεται στο banner στο noiz δε σημαίνει πως σχετίζεται με το noiz με κάποιο τρόπο. Οι διαφημίσεις αυτές τις ορίζει το googleads και είναι τυχαίες από διάφορες σχετικές κατηγορίες.

Δημοσιευμένο

παρολα αυτα μερικα απο τα τσερτς ειναι πραγματι πολυ ωραια!

αν ειναι κανεις απο αθηνα που θελει να παρει, ας μου πει μπας και το κανονισουμε! :)

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Δημοσιευμένο

Bλέπω τουλάχιστον 3-4 σχέδια ξεσηκωμένα από γκράφιτι του περίφημου Banksy, και αν δεν έχουν πάρει άδεια τους βλέπω να τρέχουν στα δικαστήρια... (αν και είναι τόσο ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης που μπορεί και να μην έχει καν κοπυράιτ στα street έργα του).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

Bλέπω τουλάχιστον 3-4 σχέδια ξεσηκωμένα από γκράφιτι του περίφημου Banksy, και αν δεν έχουν πάρει άδεια τους βλέπω να τρέχουν στα δικαστήρια... (αν και είναι τόσο ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης που μπορεί και να μην έχει καν κοπυράιτ στα street έργα του).

ο μπανξι πραγματι δεν εχει κοπυραιτ! :)

εχω καποιο βιβλιο με εργα του,σκεψεις και αποψεις θα ψαξω το βραδακι να δω τι ακριβως γραφει και θα το ποσταρω! :)

Δημοσιευμένο

Τα εργα του Banksy κυκλοφορουν παντου χωρις copyright απο οσο ξερω...Απο μπλουζακια και αφισες για gigs μεχρι και σε εξωφυλλο εγκριτου περιοδικου που καμια σχεση δεν ειχε -οχι μονο με τον banksy αλλα με την τεχνη γενικοτερα- εχω δει εργα του.

Δε ξερω καν αν μπορει να διεκδικησει copyright, δεδομενου του οτι παραμενει ανωνυμος μεχρι και σημερα...

Δημοσιευμένο

τα μπλουζάκια έρχονται απο ταυλανδη και λένε οτι στα στέλνουν σε συσκευασια δωρου για να μην πληρωνεις τελωνεια

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Δημοσιευμένο

Τα εργα του Banksy κυκλοφορουν παντου χωρις copyright απο οσο ξερω...Απο μπλουζακια και αφισες για gigs μεχρι και σε εξωφυλλο εγκριτου περιοδικου που καμια σχεση δεν ειχε -οχι μονο με τον banksy αλλα με την τεχνη γενικοτερα- εχω δει εργα του.

Δε ξερω καν αν μπορει να διεκδικησει copyright, δεδομενου του οτι παραμενει ανωνυμος μεχρι και σημερα...

μεχρι να βρω τις πληροφοριες απευθειας απο το βιβλιο.....

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081005114706AAttLmj

Banksy allows everyone to use his art for personal amusement but doesn't want people to start a business with it.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...