drummerfe Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Παιδιά καλημέρα,θέλω να πάρω ένα setακι καινούργιο πιάτα απο ιντερνετ,πήγα σε διάφορα μαγαζιά και ψηλοκατέληξα σε αυτά τα δύο με περισσότερη προτίμηση στο zildjian A custom set!!Ποιά είναι η γνώμη σας? 8)
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Να παρεις αυτα που σου αρεσουν εσενα,η γνωμη μας,εκτος απο ακυρη (μια και μιλαμε για προσωπικες προτιμησεις) δεν εχει καμμια σημασια,και οι δυο σειρες ειναι εξαιρετικες οποτε ισχυει το περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
pan12 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Παιδιά καλημέρα,θέλω να πάρω ένα setακι καινούργιο πιάτα απο ιντερνετ,πήγα σε διάφορα μαγαζιά και ψηλοκατέληξα σε αυτά τα δύο με περισσότερη προτίμηση στο zildjian A custom set!!Ποιά είναι η γνώμη σας? 8) καλημέρα το θέτεις πολύ γενικά το θέμα... προσωπικά παίζω με A customs πάνω από 15 χρόνια (αν και τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιώ και κάτι K customs) ...και μου αρέσουν ακόμα πάρα πολύ... νομίζω πρέπει να διευκρινίσεις μοντέλα στα Α customs και διαστάσεις....εκτός αν σκοπεύεις να πάρεις κάποιο έτοιμο σετ.... επίσης θα δεις ότι τα A customs είναι thin ... που σημαίνει ότι θέλουν προσοχή στο παίξιμο (aka σπάνε ;D) ενώ πχ τα A customs Projection είναι medium thin που εκτός των άλλων τα κάνει περισσότερο ανθεκτικά... κτλ..κτλ οπότε αν δε πας για έτοιμο σετ διευκρίνισε..... επίσης μεταξύ των 2 .. τα zildjian είναι πιο σκοτεινά ... αν αυτό λέει κάτι....
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 θεωρητικα τα A Custom ειναι καλυτερα σαν κραμα απο τα AA θα διαφωνησω με τον προλαλησαντα σχετικα με το οτι τα A Custom ειναι πιο σκοτεινα, μαλλον το αντιθετο θα ελεγα αλλα ειναι και προσωπικη εκτιμηση και εγω a custom εχω, 2 17αρια crash και 1 15αρι και 1 16αρι fast crash, τα 17αρια παρολο που ειναι ιδιο μοντελο ειναι διαφορετικα μεταξυ τους...παραμενουν ομως και τα 2 high pitched με λίγη ουρα www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
drummerfe Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Bασικά θα τα πάρω απο το εργοστάσιο στην Αμερική της zildjian που είναι πολύ πιο πολύ οικονομικά!!Προσωπικά τόσα χρόνια έπαιζα σε lives με την σειρά alpha της paiste και δεν μπορώ να πω οτι ήμουν πολύ οικανοποιημένος.Τώρα η μπάντα μας είναι στα πολύ πάνω της και θα ήθελα κάτι καλό!! τα πιάτα είναι medium και διαστάσεις 14"hi hat,16"crash,18"crash,20"ride!! Περιμένω και άλλες γνώμες!! ;D
hwept Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Μεγάλε, Γεωργιου speaking : "Οι γνωμες ειναι σαν τις κ@λ@τρυπιδες, καθενας εχεια και απο μία" Στα σοβαρά τώρα τι περιμένεις να σου πουμε οτι η μεν ειναι "καλυτερη" απο τη δε? Δεν γινεται. Μιλαμε για δυο επαγγελματικες σειρες με τις οποιες παιζουν και ηχογραφουν χιλιαδες επαγγελματιες παγκοσμιως Αν δεις τα νουμερα ειναι νομοζω περισσοτερο διαδεδομενα A custom χωρις αυτο να λεει κατι. Επισης δεν λεει τιποτα το περι καλυτερου κραματος που αναφερθηκε παραπάνω. Ποιο δηλαδη ειναι το καλυτερο κράμα? Ασε που αν δε κανω λαθος και οι δυο σειρες ειναι bronze 20 δηλ. 80% χαλκος 20% κασσιτερος ANYWAY το ποστ μου δεν εχει λογο υπαρξης. Παρε οποια σου αρεσουν ΤΕΛΛΛΟΣ Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση