Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Αν ειδα καλα επαιζε σε Μarshall...πανε τα PEAVEY?Και Pro track neck μαγνητη?Παει ο Paf Joe?Τα αλλαξε σχεδον ολα ο τυπος...Kλάααμα ο κόσμος που αγοραζει τα Satrianika είδη.. :P...ΒΤW ηχαρα ο ραφλα μαν  ;)

seven deadly sins..........

Δημοσιευμένο

Αν ειδα καλα επαιζε σε Μarshall...πανε τα PEAVEY?Και Pro track neck μαγνητη?Παει ο Paf Joe?Τα αλλαξε σχεδον ολα ο τυπος...Kλάααμα ο κόσμος που αγοραζει τα Satrianika είδη.. :P

ρε ΣΠΥΡΟ αφου δεν εχει hum-bucker πισω πως να βαλει paf......εβαλε τον μινι που ερχεται πιο κοντα σε ηχο και καλα τον pro track......οσο για τον marshall και μενα μου εκανε εντυπωση ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

να και κατι που δεν το περιμενα......εβαλε mini humbucker στη neck θεση....

Για το ορθόν του πράγματος, αυτός είναι mini-humbucker:

21Zrf0H-qgL._SL500_AA250_.jpg

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

ρε ΣΠΥΡΟ αφου δεν εχει hum-bucker πισω πως να βαλει paf......εβαλε τον μινι που ερχεται πιο κοντα σε ηχο και καλα τον pro track......οσο για τον marshall και μενα μου εκανε εντυπωση ::)

Αντωνη bridge φοραγε τον ΜΟ JOE & neck τον PAF JOE....στις προηγουμενες..εγω ειπα για τον Neck(Paf Joe) που εκανε φτερα....

ΒΤW κι αυτος mini Humbucker λεγεταιhttp://www.americanmusical.com/Item--i-DIM-DP189W?SRC=D0401BZ0HAMS0000&utm_source=bizrate&utm_medium=feed&

η τοποθετηση των πηνιων αλλαζει...

seven deadly sins..........

Δημοσιευμένο

οσο για τον marshall και μενα μου εκανε εντυπωση ::)

ναι, έληξε τη συνεργασία του με την peavey και το γύρισε σε marshall. Λογικά και η Peavey θα σταματήσει τυπικά την παραγωγή του jsx

Δημοσιευμένο

ναι, έληξε τη συνεργασία του με την peavey και το γύρισε σε marshall. Λογικά και η Peavey θα σταματήσει τυπικά την παραγωγή του jsx

Μάλλον θα αρκεστεί στο να αλλάξει την ονομασία  ;)

Nαι... από JSX θα το κάνoυν TSKAPTVK (Tha Se Karydwsoume Axariste Pou Tha Vreis Kalytera?)  ;D ;D

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...