Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Είσαι όπως ήμουν εγώ 2-3 χρόνια πριν.'Οντως όταν η μουσική που γουστάρεις δύσκολη τεχνικά είναι ένα θέμα.Απλά φαντασιώσου τη στιγμή που θα παίξεις έστω ένα κομμάτι από αυτά  που γουστάρεις.Είναι αυτή η σκέψη και η αχαλίνωτη επιθυμία ''να rock'' που εμένα προσωπικά με ώθησαν στο να το πάρω σοβαρά.

Και τώρα θα σε ξενερώσω εγώ:

Η μουσική είναι καλύτερη από το sex.

Τελεία και καύλα

+ 1 σε κάθε σου λέξη..  ;)  ;D

Δημοσιευμένο

δοκίμασε να παίξεις παράλληλα με το στέρεο, ξεκινώντας από τα απλά

επίσης ψάξε το guitar pro, κυκλοφορούν παρτιτούρες+ταμπλατούρες γι' αυτό για άπειρα τραγούδια

και βεβαιώσου πως δεν ενοχλείς κανέναν, εμένα και μόνο η υποψία πως καποιος γείτονας με διαολοστέλνει με ξενερώνει πολύ άσχημα

Δημοσιευμένο

δοκίμασε να παίξεις παράλληλα με το στέρεο, ξεκινώντας από τα απλά

επίσης ψάξε το guitar pro, κυκλοφορούν παρτιτούρες+ταμπλατούρες γι' αυτό για άπειρα τραγούδια

και βεβαιώσου πως δεν ενοχλείς κανέναν, εμένα και μόνο η υποψία πως καποιος γείτονας με διαολοστέλνει με ξενερώνει πολύ άσχημα

φιλε, το κανω συνεχεια(παλι εκφυλος εγινα! :P ), και το ξερω πολυ καλα το GP, ουτε εχω προβλιμα με γειτονες, αλλα τωρα ψαχνομαι για μπαντα! Αιντε να δουμε...

The.Autumn.Effect

What.If.The.World.Is.Going.Down

Δημοσιευμένο

Βάλε αγγελία εδώ ;)

το εχω σκεφτει, αλλα ειμαι απο Λιβαδεια, και δεν παιζει να βρω, αν ειμουν Αθηνα, κατι θα εβρισκα....αλλα αξιζει μια προσπαθεια!  :)

The.Autumn.Effect

Δημοσιευμένο

Η μουσική είναι καλύτερη από το sex.

Τελεία και καύλα

Μωλις δοκιμασω και την μουσικη, θα σου πω!  :P :P :P ;D

The.Autumn.Effect

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!