pacoman Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Δεν είπε κανείς ότι είναι ο καλύτερος ο Αζναβούρ. Υπάρχει πάντως μια εκτέλεση τού La Boheme,που τραγουδούν μαζί με τον Μπρέιλ ζωντανά.Με διφωνίες,λαθάκια και πολλή ψυχή. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Μπρέιλ ωχριά μπροστά του,τουλάχιστον εκεί. moto perpetuo
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Ελάτε ρε παιδιά. Το γαλλικό τραγούδι δεν έχει καλύτερους και χειρότερους. Είναι μια ομάδα μόνο του. Τι να πει τότε και ο Γκενσμπουρ. Ο καλυτεροχειρότερος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
pacoman Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Υπάρχει πάντως μια εκτέλεση τού La Boheme,που τραγουδούν μαζί με τον Μπρέιλ ζωντανά.Με διφωνίες,λαθάκια και πολλή ψυχή. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Μπρέιλ ωχριά μπροστά του,τουλάχιστον εκεί. Να επανορθώσω.Το hier encore είναι... ;) http://www.youtube.com/watch?v=T8SMfC2f6ao moto perpetuo
klhronomos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2010 Πάντως το Monaco είναι τρελλή ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ. All times super-classic, σού στέλνει απ' τα ηχεία αύρες που μυρίζουν θάλασσα λέμε... :)
metallicus Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Ti μου θύμησες τώρα.... Το πρωτοάκουσα με τον πατέρα μου όταν είχαμε πάει στο μονακό με μηχανή.Ωραίες εποχές :)Είναι όντως κομματάρα.
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Ti μου θύμησες τώρα.... Το πρωτοάκουσα με τον πατέρα μου όταν είχαμε πάει στο μονακό με μηχανή.Ωραίες εποχές :)Είναι όντως κομματάρα. Εγώ εκεί "έστρωσα" το Leon μου..... έκανα τον φιδίσιο δρόμο της Ιταλικής Ριβιέρα..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Του Αζναβούρ βέβαια, αλλά εδώ ερμηνευμένο άψογα από τον Mark Almond. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση