kotsadoros Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Τι καλυτερο απτο να παιζεις μπλουζιες με ΗD καμερα !!(Μολις πηρα κανουργια καμερα ;D Ωραια η μοντερνα τεχνολογια βρε παιδι μου. Ελπιζω να σας αρεσει ;)
makispoll Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Ωραια η τεχνολογια αλλα εσυ ακομα πιο ωραιος! Φοβερος ο ηχος σου (αν οχι και τοσο αυστηρά blues) Η PRS σταζει μελι....Πως εγραψες το βιντεο και τον ηχο;
kotsadoros Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Thanks, ασε με αυτη η prs μου εχει σπασει τα δαχτυλα ,δεν μπορω να την αφησω κατω. Η καμερα ειναι η d500 της canon .και ο ηχος ειναι ενα modified dod overdrive απο analogman μεσα στο guitar port me vox ac30 simulation. ;)
makispoll Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Thanks, ασε με αυτη η prs μου εχει σπασει τα δαχτυλα ,δεν μπορω να την αφησω κατω. Η καμερα ειναι η d500 της canon .και ο ηχος ειναι ενα modified dod overdrive απο analogman μεσα στο guitar port me vox ac30 simulation. ;) Και απο το guitar port στο mic in της καμερας?
kotsadoros Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 οχι, στην καρτα ηχου και μετα cubase. Μετα μιξαρισα το audio και το video με το premier pro της adobee. :)
skantzos Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 μπραβο κι απο μενα μας εστειλες για τσαι, παω να πεταξω κανα δυο κιθαρες και 5-6 πετάλια και να αρχισω να ασχολουμαι σοβαρα με την εντομολογια 8) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
tanS Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Εγω έκανα κανενα λεπτό να συνειδητοποιησω ότι ειναι λευκή η κιθάρα, δεν την κοίταξα κάν , κοιτούσα μόνο το παίξιμο , Μπράβο από μένα, πολυ καλή μπλουζιά =]=]=]=]
ignantios Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 εξαιρετικο.......τι γαλα επινες μικρος? μπας και αρχισω τωρα εγω να πινω..... ;D RUN FOREST....RUN!!!!
elavd Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Αιτούμαι να διαγραφεί άμεσα από μέλος ο kotsadoros, γιατί κάθε φορά που ανεβάζει clip, η πίεσή μας ανεβαίνει στο 200! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
gmw Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Αιτούμαι να διαγραφεί άμεσα από μέλος ο kotsadoros, γιατί κάθε φορά που ανεβάζει clip, η πίεσή μας ανεβαίνει στο 200! ;D Και εξορία !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση