Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τι καλυτερο απτο να παιζεις  μπλουζιες με ΗD καμερα !!(Μολις πηρα κανουργια καμερα ;D

Ωραια η μοντερνα τεχνολογια βρε παιδι μου.

Ελπιζω να σας αρεσει  ;)

Δημοσιευμένο

Ωραια η τεχνολογια αλλα εσυ ακομα πιο ωραιος! Φοβερος ο ηχος σου (αν οχι και τοσο αυστηρά blues) Η PRS σταζει μελι....Πως εγραψες το βιντεο και τον ηχο;

Δημοσιευμένο

Thanks, ασε με αυτη η prs μου εχει σπασει τα δαχτυλα ,δεν μπορω να την αφησω κατω.

Η καμερα ειναι η d500 της canon .και ο ηχος ειναι ενα modified dod overdrive απο analogman μεσα στο guitar port me vox ac30 simulation.  ;)

Δημοσιευμένο

Thanks, ασε με αυτη η prs μου εχει σπασει τα δαχτυλα ,δεν μπορω να την αφησω κατω.

Η καμερα ειναι η d500 της canon .και ο ηχος ειναι ενα modified dod overdrive απο analogman μεσα στο guitar port me vox ac30 simulation.  ;)

Και απο το guitar port στο mic in της καμερας?

Δημοσιευμένο

μπραβο κι απο μενα

μας εστειλες για τσαι, παω να πεταξω κανα δυο κιθαρες και 5-6 πετάλια και να αρχισω να ασχολουμαι σοβαρα με την εντομολογια  8)

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Δημοσιευμένο

Εγω έκανα κανενα λεπτό να συνειδητοποιησω ότι ειναι λευκή η κιθάρα, δεν την κοίταξα κάν , κοιτούσα μόνο το παίξιμο , Μπράβο από μένα, πολυ καλή μπλουζιά =]=]=]=]

Δημοσιευμένο

Αιτούμαι να διαγραφεί άμεσα από μέλος ο kotsadoros, γιατί κάθε φορά που ανεβάζει clip, η πίεσή μας ανεβαίνει στο 200! ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Αιτούμαι να διαγραφεί άμεσα από μέλος ο kotsadoros, γιατί κάθε φορά που ανεβάζει clip, η πίεσή μας ανεβαίνει στο 200! ;D

Και εξορία !!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...